Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek bejön az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejön az, ha az utcán csak úgy leszólítanak, hogy jó csaj vagy?

Figyelt kérdés

Nm az ilyen bunkókra gondolok, mint amikor ordibálnak utánatok az utcán, vagy akár meg is fogdosnak.

Ilyesmire:

Szia! Nagyon szimpatikus vagy, van kedved meginni velem valamit?

Vagy nem jó ennyire lényeretörően fogalmazni?

17 F

2010. febr. 9. 20:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Első voltam 13/L
2010. febr. 9. 20:17
 12/30 anonim ***** válasza:
Nekem is jól esik de ettől függetlenül nem szeretem. Főleg azért nem mert nálam a randi a járás csak olyan emberrel jöhet szóba akit jól ismerek. Nem fogok egy ismeretlennel rangizgatni.
2010. febr. 9. 20:17
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha kultúráltan, udvariasan jön oda hozzám valaki, akkor lehet, hogy belemegyek az ismerkedésbe - persze csak ha szimpatikus az illető.

Viszont ha valaki rögtön telefonszámot kér, vagy hogy fent vagyok-e itt és ott, biztos elhajtom. Majd felajánlom önként, ha szeretném. :)

20/L

2010. febr. 9. 20:19
 14/30 anonim ***** válasza:
be-meg ki is jön:D
2010. febr. 9. 21:08
 15/30 A kérdező kommentje:
Akkor a bejön helyett,a tetsziket értsük! .-)
2010. febr. 9. 21:17
 16/30 anonim ***** válasza:
50%
Én vagy elhajtom vagy pofozom. Nagyon nem jön be az ilyen...
2010. febr. 10. 16:53
 17/30 A kérdező kommentje:
Akkor mi jön be?
2010. febr. 10. 18:10
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tetszene ha utánam fütyülnének, vagy csak mondanák,hogy szép vagyok még ha nem is ismerném a srácot.

15/L

2010. febr. 11. 19:57
 19/30 anonim ***** válasza:
74%

Nekem se jön be,nem szeretem a nyomulós fiukat és ha az utcán leszólítanak.

Esetleg egy szórakozóhelyen vagy egy teázóba,kávézóba,cukiba,mekibe,az más .Miért?

Mert más a hangulata más a közeg,nem csak ugy futtában van az ember.

2010. febr. 11. 20:13
 20/30 anonim válasza:
100%

szerintem ha nyomulni akarsz akkor .... először próbálj csak szemezni azzal a lánnyal aztán ha látod h vissza néz akkor tovább léphetsz ... pl: bókolj valamivel neki (szép a hajad , szemed ...) nekem volt pár ilyen , nekem bejön ... volt olyan szöveg h már régóta tetszel nekem ,csak nem mertelek leszólítani h hívnak? Engem xy xd ... de minden csaj más azért , nem mindenkinek ugyan az jön be

de ha többször találkoztok akkor csináld ugy h mindég ugyan abban az időben lásson (ilyenkor szemezz vele xD) pl minden reggel a buszmegállóban vagy esetleg délután --> ha nem leszel ott majd már hiányozni fogsz xD ... ez igaz pár barátnőmnél :D ;)

próbáltam segíteni :D

17/L

2010. febr. 11. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!