Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Többi lent, a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent, a sok betutol nem kell megijedni (? )

Figyelt kérdés

10-es 17 eves fiu vagyok, van a suliban egy 15 koruli 9-es lany. Mindketten videkiek vagyunk a sulihoz kepest, ezert naponta buszozunk tobbnyire egy buszon. Sokszor nezem a lanyt a buszon, mert nagyon bejon. Egyebkent ő egy visszafogott, szereny lany, szoval ertitek nem olyan mint a mai lanyok tobbsege, eppen ez fogott meg ennyire es amugy rajta is latszik, hogy bejovok neki. Teljesen biztos voltam magamban, hogy na akkor elhivom randizni, addig amig az egyik haverom mondta, hogy nagyon gyerekes a lany es hogy minden heten mas sracba "szerelmes", ez nem is lett volna gond, de a haverom meg lehordta mindennek, hogy milyen csunya, etc... Azt is tudni kell hogy haverom full gazdag es jol is nez ki még fiu szemmel is, ezert szinte barmilyen csajt megkaphat, eppen ezert az idealunk is teljesen mas. Ahogy mondta haver a dolgokat elbizonytalanodtam es nem tudom hogy elhivjam-e, mert mit fog szolni hozza... Szerintetek elhivjam es kockaztassak, hogy haverom lehet ki fog rohogni es jol beeget(het)?? Egyebkent nagyon jo haverom, de tartok attol hogy beeget/lejarat...

Ennyi lenn, koszonom aki vegig olvasta, varom a valaszokat! :)

2015. jan. 31. 23:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*ennyi lenne
2015. jan. 31. 23:01
 2/15 anonim ***** válasza:
ülj mellé a buszon azt próba szerecsen
2015. jan. 31. 23:05
 3/15 anonim ***** válasza:
#2 vagyok annyit mindenképp megér a dolog
 4/15 anonim válasza:
Ha kiröhög azért, hogy neked ki tetszik/ kivel vagy együtt, akkor nem barát. Nagyon gáz szerintem, ha valaki ilyenekkel piszkálódik. Ez a te életed, ha neked ez a lány tetszik, akkor ez van, hívd el randira, ismerd meg stb. Ne mindig mások véleményét figyeld, ne másoknak akarj megfelelni. ;)
 5/15 anonim ***** válasza:

kinek kell, a haverodnak, vagy neked? te minek látod?

Amúgy ismerd meg, aztán megtudod, hogy gyerekes e vagy sem.

2015. jan. 31. 23:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Hívd el, vesztenivalód nincs, de azzal légy tisztában, hogy az ártatlan lánykák néha nem azok, akiknek látszanak.
2015. jan. 31. 23:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, a baj az hogy buszon nem tudok csak ugy elulni melle, mert vannak ilyen full troger (nem bantasbol irom amugy) baratnoi akikkel mindig log es en nem birom oket... Eppen ezert amikor ők ott vannak, akkor nem is fogok kozeliteni. Erre van megoldasotok? Hogyan szolitanatok le egy lanyt, aki folyton a baratnoivel van es nem akartok ugy odamenni?
2015. jan. 31. 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:

#7: Ha full trógerek a barátnői, akkor nehogy ő is olyan legyen. Elvégre a barátnői, csak kell hasonlítaniuk.

Én is számtalanszor jártam úgy, hogy ránéztem egy lányra, és gondoltam magamban, hogy aranyos és biztos visszafogott. Aztán jött egy barátja, és elkezdett beszélni...Mit mondjak, teljesen más volt. Egy szóval nem mindenki olyan, mint amilyennek kinéz.

Ritka nagy bátorság kell ahhoz, hogy valakit a barátnői jelenlétében szólíts le..:DD

Ne foglalkozz a haverod véleményével, mert szerinte nem néz ki jól. Nem neki kell, hogy tetszen.

2015. jan. 31. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hívjad el nyugodtan! Lehet, hogy a haverod csak féltékeny, hogy neked esetleg össze jön valami. Meg ha olyan lány tetszene neked, mint neki, akkor meg azért nevetne ki. Egy próbát megér, főleg,ha látod a viszonzást! :)
2015. jan. 31. 23:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire megakarsz felelni ennek a "haverodnak", tán ő $z@rta a spanyol viaszt?..

Állj a sarkadra, mert így elég sanyarú élted lesz, mindig megakarsz felelni valakinek, elég csak magadnak. Ne agyald túl, azt tedd, ami neked jó/megfelel, ez a te életed, te éled, nem más és nem is mi. Nem lenne könnyebb így élni?

Ilyen könnyű elbizonytalanítani? Ne hagyd, hogy befolyásoljon a döntésedbe. Az életben sem más fogja helyetted remélhetőleg meghozni a téged érintő döntéseket.

A tanácsokat meghallgathatod, még a kéretleneket is, de a döntés mindig rajtad áll.

2015. jan. 31. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!