Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek velem van a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj?

Figyelt kérdés

Tényleg nem tudom már, miért ide hozom ezt a kérdést, de hátha erre jár valaki, aki már volt hasonló helyzetben, és meg tud érteni. Arról van szó, hogy több mint egy hónapja a neten megismerkedtem egy sráccal. Mára volt az első találkozó betervezve, eljött ide Pestre, hogy lássuk egymást. Egész jól éreztük magunkat, tetszünk is egymásnak, aztán este mondta, hogy ő még szívesen velem maradna, nincs semmi dolga, ráér, és megkérdezte, hogy nem aludhatna-e nálam. Tényleg nem tudtam hirtelen, mit mondjak, de azt már előre eldöntöttem, hogy nem akarok lefeküdni vele, pláne nem az első személyes találkozás után. Végül is azt mondtam, hogy ne haragudjon, de még nem. Erre hirtelen lett egy fontos programja, és lelépett. Nem azt mondtam, hogy nem akarok lefeküdni vele, hanem azt, hogy most nem a legalkalmasabb, egyrészt lakótársak miatt, másrészt első randi után nem szokásom senkivel lefeküdni... Elhiszem, hogy valaki szerint ez hülyeség, de szerintem nem az. Ha emiatt vesztem el az érdeklődését, hát akkor legyen. De most komolyan, tényleg nekem kellett volna engedni? Szerintem az első randinak nem a szexről kell szólnia, bármennyire is szimpatikusak vagyunk egymásnak...

A trollkodástól légyszi kíméljetek meg, és ha valakinek van a témához pár jó szava, akkor nagyon köszönöm. Kicsit most úgy érzem, szerencsétlen vagyok. És csalódott is.

2015. jan. 31. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismerem a fiút, első blikkre nekem két lehetséges verzió ugrott be, mint lehetséges ok a távozásra.

1. Csak megfektetni akart, és mivel nemet mondtál, hirtelen érdektelenné vált számára az egész.

2. Komoly kapcsolat is szerepelt a tervei közt, de nemet mondtál, és ettől baromi kényelmetlenül érezte magát melletted,és nem tudta, hogyan tovább.

2015. febr. 1. 19:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Jók a meglátásaid. Nemsokára kiderül, hogy az 1. vagy a 2. opció áll a háttérben. :)

Köszönöm, hogy írtál.

2015. febr. 1. 19:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos egyre valószínűbb, hogy az 1. opcióról van szó... :(
2015. febr. 3. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát: legalább időben kiderült.
2015. febr. 4. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!