Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivan akkor, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan akkor, ha nem tudok bízni a csajokban?

Figyelt kérdés
mindig hamar továbbléptem a nőkön.aztán volt egy barátnőm akivel minden rendben volt.bazinagy szerelem volt.érzelmileg és szexuálissan is.aztán 1 év után kiderült, hogy végig csalt mindenkivel.mert egy ri..nc volt.előfordult, hogy pénzért is.ezmár 2 éve volt.azótasem hiszek egy nőnek sem.hazugnak tratom az összeset, még mielöttmegismerném őket.tudom hogy nem van.de mi van ilynekor?mit tegyek?jólennemár egy normális csaj, nem pedig egy kur..
2010. febr. 9. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne egy falu diszkókirálynője típusra figyelj fel folyton,hanem inkább a szolidabb lányokra.Talán akkor nem ér akkora csalódás.
2010. febr. 9. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló helyzetem volt még tavaly és nyáron lett vége. és szolíd lány volt!! aztán nagyon megszerettem, és átvágott végig. csalt ugyanígy csak nem pénzért és nem több emberrel, hanem eggyel. Aztán végül lepattintott:( és ők még mostis együtt vannak. legrosszabb hogy mindig azt hajtogatta, hogy örökké szeretni fog, meg csak engem akar és nálam jobb nem létezik..igen látom(Y)és ez az önbizalmat rombolja eléggé:( a másokba vetett bizalmat meg főleg.
2010. febr. 9. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
legyél homokos :D
2010. febr. 9. 15:56
 4/6 anonim válasza:
Miért te már az vagy!!
2010. febr. 9. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
hehe:Da homokos duma tetszett:D őis egy szolid lány volt.ugyanígy ahogy az eggyik kommentelő írta.osztotta így szeret meg úgy szeret.aztán sehol semmi
2010. febr. 9. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor csak megjátszotta az ártatlan barikát.Minden esetre a reményt nem kéne feladnod,hogy valaha találsz egy normális lányt.Tudom,hogy a csalódások után nem könnyű,de pozitívan próbáld szemlélni a dolgokat,megkeresni az apró örömöket az Életben,és főleg,ne akarj görcsösen találkozni az Igazival.Nekem ez a véleményem.Ahogy léteznek normális fiúk,úgy normális lányok is.
2010. febr. 9. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!