Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy helyes srác a sulinkban, eggyel felettem jár... Nemrég észrevettem, hogy szünetekben oda szokott járni a haverjaival, ahova én a barátnőimmel. Volt olyan, hogy megbökte az egyik haverját, és rám mutatott, és amikor egyik barátja várta egy ismerősömet az öltözőnk előtt, ő is ott volt, és engem nézett, ahogy a nyakláncomat csatoltam be... :) Másképp viszont nem mutat ki semmit, lehet, hogy ezek is véletlenek. Mit tegyek, hogy "történjen valami"? Légyszi ne bunkó válaszokat írjatok! :)
2010. febr. 9. 13:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

:) Jó ötlet!

Remélem nem lesz túl feltűnő... ;)

2010. febr. 9. 15:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát zsepivel elég fura lenne,de szerintem próbáld meg könyvel.
2010. febr. 9. 15:04
 13/20 A kérdező kommentje:

Majd meglátjuk :) Köszike :)

Nem tudom, olyan boldog vagyok ;)

2010. febr. 9. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:
A "zsepis" vagyok. Nyilván a zsepi tetszés szerint behelyettesítendő valami olyan tárgyra, ami az adott helyzetben spontán elejthető. Ha szóródik is, annál jobb :) A "zsepi" utalás volt régi időkre ;)
2010. febr. 9. 15:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Jaj, köszi szépen :) Kedves vagy :)
2010. febr. 9. 15:16
 16/20 anonim ***** válasza:
tuti bejössz neki kérd el az msnjét
2010. febr. 11. 15:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Hm... ;) Jóféle :D
2010. febr. 11. 15:33
 18/20 anonim ***** válasza:
vagy ejts el egy ojan valamit(zsepi papírlap vagy valami jelentéktelen kis solgot ami észrevehető) és írd rá a számod.:D ha felveszi okés ha nem akk.. :S
2010. febr. 11. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és mond el neki,hogy szereted.Fö az öszinteség
2010. febr. 11. 19:24
 20/20 A kérdező kommentje:

18:46-ez remek ötlet! ;) tetsziik :D

Utolsó: igen, végül is csak frászt kapna szegény, hogy letámadom, millen jó is aztat... ;)

2010. febr. 12. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!