Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy helyes srác a sulinkban, eggyel felettem jár... Nemrég észrevettem, hogy szünetekben oda szokott járni a haverjaival, ahova én a barátnőimmel. Volt olyan, hogy megbökte az egyik haverját, és rám mutatott, és amikor egyik barátja várta egy ismerősömet az öltözőnk előtt, ő is ott volt, és engem nézett, ahogy a nyakláncomat csatoltam be... :) Másképp viszont nem mutat ki semmit, lehet, hogy ezek is véletlenek. Mit tegyek, hogy "történjen valami"? Légyszi ne bunkó válaszokat írjatok! :)
2010. febr. 9. 13:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Voltam én is hasonló helyzetben,csak sajnos én elhalasztottam,mert nem tettem semmit annak érdekében,hogy történjen valami. Szerintem bejösz neki,mert mi másét nézne? Jó tudom lehet más oka is,de ne bízd el magad. Kezeled úgy mintha,egy fiú lenne a többi közül. Barátkozz összevele és onnantól szerintem már menni fog.

Sok sikert!

2010. febr. 9. 14:25
 2/20 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Az a baj, hogy még beszélni sem beszéltem vele soha... Van egy közös ismerősünk, az egyik barátnőm pasija, akit amúgy bírok, mert jófej, de vele csak viccelődni lehet, ha eléállnék azzal, hogy: "Te figyelj, hozzál össze az xy-nal...", hát, nem tudom, hogyan reagálna... :D Szerintem hülyére venne :)

Mit tegyek?

2010. febr. 9. 14:30
 3/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Én is ilyen kifogásokat mondtam mint,Te,de szerintem abból baj nem lehet,hha összeakarsz vele barátkozni.

Ne izgulj és ne halogasd sokáig! ;)

2010. febr. 9. 14:32
 4/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy maradinak tűnök, de a figyelmét akarom felkelteni, nem a barátja akarok lenni... Érted? :) Nna, azt hogy kell?
2010. febr. 9. 14:34
 5/20 anonim ***** válasza:

Jó,de mivan,hha a fiúnak nem is tetszel? :D Akkor nem buksz le Te se,mert csak azt mondtod,h barátként szeretnéd.

Mosolyogj és nézd őt! :D

2010. febr. 9. 14:36
 6/20 anonim ***** válasza:
Először össze kell vele barátkozni utána meg ha bejöttök egymásnak úgy is kialakul. De egyébként meg, szemezz vele, mosolyogj rá, mutasd h neked is bejön és ha elég bátor akkor majd oda megy hozzád.
2010. febr. 9. 14:36
 7/20 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy bejönnek majd ezek a "fogások"... Csak az a bökkenő, hogy nincs olyan éles helyzet, amikor szemezni tudnánk. Mindig csak elmegyünk egymás mellett, bár akkor is rám szokott nézni (én meg rá, ház alap... :D). Vagy pedig mi beszélgetünk állva, és ő(k) jön(nek) velünk szembe, tehát nagyon nem tudunk szemezni, hamar elkerüljük egymást... Szerintetek? Esetleg pedzegessem meg a bnőm pasijának a dolgot? ;)
2010. febr. 9. 14:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Amúgy hány évess vagy?
2010. febr. 9. 14:48
 9/20 A kérdező kommentje:

15 vagyok, ő 16 :)

És tanácstalan! :)

2010. febr. 9. 14:54
 10/20 anonim ***** válasza:

Elmentek egymás mellett?

Zsepit leejteni...

2010. febr. 9. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!