Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, akivel kb fél éve dumálunk msn-en, majdnem minden nap. Ő azt akarta hogy járjunk, de nekem nem jön be, szóval megbeszéltük hogy barátok maradunk. Azóta is tök jól elbeszélgetünk. Az egyik haverja nagyon tetszik nekem, és talán én is bejövök neki. Gyakran veszem észre a suliban hogy figyel, bár még nem beszélgettünk sokat. Szerintetek felejtsem el a barátomra való tekintettel, vagy próbáljak meg valahogy közeledni hozzá? És ha igen hogyan? Nem vagyok az a nagyon nyomulós típus. 18/L
2010. febr. 9. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez esetben nem baj, hogy nem vagy nyomulos, mert ha tenyleg igaz baratod a masik, akkor elfelejted a haverjat, es nem bantod meg ezzel, mert igy ket baratjat is elveszitene. Biztos nem lenne tul jo erzes. Ha nagyon tetszik a fiu, akkor viszont varj, amig a masik kiszeret beloled.
2010. febr. 9. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem.. ülj le és gondolkozz el azon.. h mi a fontosabb neked..

Az a srác aki a barátod..

Vg egy olyan fiú aki tetszik neked..

.. szerintem az is fontos.. h ez a fiú csak msnen a barátod..

De élőben nem.. akkor ink. azt a srácot válaszd.. aki tetszik neked..

De a helyedben várnék addig amég ő kezdeményez..

...

.. csak azt ne felejtsd el h egy barátság többet jelent mint egy olyan ember aki tetszik..

Szerintem abban h ha mondjuk barátkozol azzal a sráccal.. aki tetszik nincs semmi rossz..

Mondjuk h ha msnen beszéltek..

És akk figyeld meg ha a barátodnak mi lesz a reagciója.. h ha nem ,, ellenzi ".. akkor kezdeményezz.. de ha zavarja.. akkor döntsd el h kit választasz..

2010. febr. 9. 18:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) 18:50-es lehet hogy igazad van..
2010. febr. 9. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!