Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csókolózni?
Azt sem tudom, hogyan kell rendesen.. és milyen érzés?
16/L
már én is kíváncsi vagyok rá..... :)
19/F
A szerelmes csók márpedig nagy szám ;) Higyjétek el nekem, olyan mintha vízzel oltanád a szomjad miután három napja semmit nem ittál..
De ez egyénenként változó, sajnos ma sokan kiábrándulnak ebből is, mert egyszerűen ami itt kibontakozott "Nyugaton" (meg keleten is...) egy rakás sz-r és egyszerűen egytől egyig minden lelket kinyír, aminek egyenes következménye, hogy bár az emberek sokat tudnak (ill. elhitetik velük,hogy aztán remek rabszolga válljon belőlük valami multinál, vagy akárhol), de egyszerűen elveszítenek valamit ott legbelül...önmagukat. Amit aztán a kor meghatározó "tudományos" divatja szerint a külvilágban kezdenek el keresni,mert azt tanulták, hogy ott mindenre megkapják a választ. És kb itt tévednek a legnagyobbat. Viszont amíg tömegek vannak ilyen félholt állapotban addig lehet, hogy egyre többen lesznek hasonló véleményen mint amit itt egyik hozzászóló is írt, hogy a csók nem lehet nagy szám.
Pedig jó esetben annak kellene lennie :) Csak ezzel nem foglalkozik már senki. Meg gyerekként túl sokat csalódnak, aztán mire felnőnek bekövetkezik az önmegvalósítási válság (sikerül elérnie amit "akart", de félúton elvesztette a hitét, huszon éves korára zombiként viselkedik, másik véglet azt hiszi, hogy Ő mindent tud, és még lehet sorolni a millió pszichológiai tünetet amit itt 4 milliárd ember produkál).
Lényeg: nem kell kiégni, legyen hited, tudjad, hogy ki vagy legbelül és akkor majd a csók is nagy szám lesz, azzal az emberrel akit te választasz magadnak! Ez is, mint minden más, belül dől el..
16 evesen ne ilyeneken jarjon az eszed.
Amugy ezt nem lehet megmondani pontosan, majd ha eljutsz odaig, akkor megtudod milyen, jon majd spontan magatol. :)
jó érezés nagyon is :) én is így voltam mint te fogalmam sem volt hogyan csináljam + akkori barátnőm sem tudott aztán próbálkoztam vele még nem lett tökéletes "csókom" mindig élvezték ha csókolgattam őket már annyira hatásosan fel is tudtam izgatni vele :D
anno utána olvastam hogyan kell de nem sokat ért... ezt inkább érezni kell és csinálni szerintem ezen semmi szégyen nincs ha valaki nem tud, és ha valaki le értékelne miatta hogy nem tudsz ne bánkódj gondolj arra mindenki így kezdte esetleg 1-2 tanáccsal segíthetek neked 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!