Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi az esély? Lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély? Lent

Figyelt kérdés

Mennyi az esély hogy a buszon egy ismeretlen lánnyal össze jövők ?

A buszra minden reggel felszáll egy ismeretlen lány(15) aki tetszik.Az igazság hogy a leszólítástól parázok mivel még nem volt barátnőm és a tömeg is zavaró tényező.A másik meg hogy azt se tudom hogy tetszek-e neki és hogy mivel szólítsam le vagy hogy mit csináljak hogy észre vegye hogy tetszik nekem. Múltkor próbáltam a szemkontaktust felvenni vele de nem igazán jött össze mert vagy zavarba jövők és elfordítom a fejem vagy ő nem néz rám VAgy csak nem akarom sokáig esetleg feltűnően nézni mert még a végén kellemetlenség lesz a vége..

Milyen jelei vannak annak ha szimpatikus vagyok neki?

17/F

Légyszíves csak Normális válaszokat!! Köszönöm :)

2015. jan. 26. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Komplettt fizikai képtelenség kitalálni, hogy mennyire jöhetsz be neki.
2015. jan. 26. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon félsz tőle akkor nem lessz olyan fasza.
2015. jan. 26. 18:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt jól látod..:D Én is így gondolom :/
2015. jan. 26. 19:04
 4/8 A kérdező kommentje:
De valami tanácsot is írjatok már. Tényleg érdekelne..
2015. jan. 26. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a lánynak is tetszel, akkor azt észre fogod venni, hidd el, mert akkor ő is nézni fog téged, keresni fogja a tekinteted és keresi a közelséged. De ha nem próbálod felhívni magadra a figyelmét, akkor szegény azt sem tudja, hogy a világon vagy, szóval én azt javaslom mégiscsak próbáld megszólítani, bármilyen banális indokkal!!! :) Vagy legalább nézd feltűnően, hogy észrevegyen..:D Sok sikert! :)
2015. jan. 26. 19:30
 6/8 A kérdező kommentje:
A megszólítás ahhoz azért kell egy kis bátorság..:D mivel a buszon kicsit sokan vannak és nem a legmegfelelőbb hely. De ha féltűnően nézem az egy kicsit kellemetlen és zavarba ejtő nekem is és a lányszámára is sztem..:DD És még rosszul is jöhet ki a dolog hogy sokáig nézem.:D Véletlenül másra/rosszra gondol esetleg. Vagy nem így van?
2015. jan. 26. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi rosszra lehet abból gondolni, ha sokáig nézel egy lányt (és ha 2 évvel vagy idősebb nála, ha olyan 70-nel lennél, én is azt mondanám, hogy na de kérem, de így semmi "perverz" nincs benne)?..

Egyértelmű hogy tetszik neked, de ettől egy 15 éves lány nem fog kezdeményezni, mindenképpen neked kell megszólítanod.

Pl.

Szia, mostanában sokat látlak errefelé és már régóta meg akartalak szólítani, lenne kedved beszélgetni/ismerkedni/megnézni a bélyeggyűjteményem?

2015. jan. 26. 22:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk van benne igazsag ..De akkor is a helyszín nehezit a dolgomon a sok ember miatt .Minden esetre megpróbálok vele szemezni elösször is aztan ha naggyából veszi az adás akkor valahogy rá kell vennem magamat hogy megszólítsam. Csak attól felek hogy elutasító lesz.
2015. jan. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!