Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély? Lent
Mennyi az esély hogy a buszon egy ismeretlen lánnyal össze jövők ?
A buszra minden reggel felszáll egy ismeretlen lány(15) aki tetszik.Az igazság hogy a leszólítástól parázok mivel még nem volt barátnőm és a tömeg is zavaró tényező.A másik meg hogy azt se tudom hogy tetszek-e neki és hogy mivel szólítsam le vagy hogy mit csináljak hogy észre vegye hogy tetszik nekem. Múltkor próbáltam a szemkontaktust felvenni vele de nem igazán jött össze mert vagy zavarba jövők és elfordítom a fejem vagy ő nem néz rám VAgy csak nem akarom sokáig esetleg feltűnően nézni mert még a végén kellemetlenség lesz a vége..
Milyen jelei vannak annak ha szimpatikus vagyok neki?
17/F
Légyszíves csak Normális válaszokat!! Köszönöm :)
Mi rosszra lehet abból gondolni, ha sokáig nézel egy lányt (és ha 2 évvel vagy idősebb nála, ha olyan 70-nel lennél, én is azt mondanám, hogy na de kérem, de így semmi "perverz" nincs benne)?..
Egyértelmű hogy tetszik neked, de ettől egy 15 éves lány nem fog kezdeményezni, mindenképpen neked kell megszólítanod.
Pl.
Szia, mostanában sokat látlak errefelé és már régóta meg akartalak szólítani, lenne kedved beszélgetni/ismerkedni/megnézni a bélyeggyűjteményem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!