Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a srácokat néha . Jo tippeket várok, mit birnak a jofej okos kedves csöndes szexi srácok? Pls help!
ma tökre nagyot égtem, mert van egy srác aki bejön, de ő tagadja hogy teccek neki, bár ebben kételkedem, mert mindig bámul, meg kémián mindig beszélünk meg hülyülünk, de ma bnőm odament hozzá megkérdezni h bejövök-e neki erre elfogta egy kisebb röhögőgörcs... -.-
és a röhögés közepette kinyögte h nem.
am általában csak velem ilyen, mert csöndes okos és természetesen szexi is :D
szoval nem vágom most mivan? vajon mit gondolhat?
mit tegyek h kezdeményezzen vagy belemenjen abba h járni kezdjünk?
mert már vagy ugy 2éve teperek a srácért...
Miazhogy nem? Ezek pont rám vallanak! Ilyen vagyok a suliba!
Sulin kívül bejön még 1-2 pl: F*sz és vad:D
jajj már sokramegyek veletek :D
am mér ne járna együtt?kivételes eset a srác, nagyon ottvan!
ja és vizilabdázik, rohadt jol néz ki ugyh én szivesen kinzom vele magam :):)
am köszi a kommenteket
De,ha azt mondja,h nem,akkor meg mit akarsz?
Bocsi,de ez reménytelen..
de mondjuk ojat is irhatnátok ami tanács.
mert már igyis eléggé kivagyok, ti nem ismeritek a srácot :) (L)
szia
szerintem ha tényleg olyan "okos,kedves..." srác lenne nem röhögött volna a bnőd képébe ilyen paraszt módon...sajnos azt nem tudjuk hogy nézel ki de lehet egy ok amiért nézeget hogy bejössz neki de nem meri vállalni vagy nem jössz be neki és félreértetted!Amúgy hány évesek vagytok?szerintem menj oda hozzá,kezdeményezz és ha akkor is nemet mond felejtsd el majd jön más ;)
köszi
végre egy ojan komment aminek értelmét látom :)
14ek vagyunk mindketten
de ez nem ojan röhögögörcs volt , nem gunyos hanem szimplán ojan jokedvű :)
néha fura de télleg nagyon szeretem :(
az a baj h nagyon tudok vkihez kötödni ha egyszer megszerettem, na ez pont ijen :(:(
14 évesen "tényleg nagyon szereted".(Tényleg nagyon szeretnél vele lenni.)
Sztem ne a barátnőd küldd oda, vszeg ezen röhögött..
Ha belegondolsz hogy jön ki, egy csomót marhultok, beszéltek és odaküldöd a barátnőd? Vicces. Talán ha nem neveznéd "járásnak" az is sokat segítene.
Mivel te ismered a Csöndes Lovagot, rád bízom hogyan, de nyerőbb stratégia lenne, ha elhívnád hozzátok hogy együtt megnézzetek egy filmet vagy ha egy filmről beszél, amit meg akar nézni, akkor ráharapnál és felajánlanád, hogy nézzétek együtt. Ez egy kicsit több közös élmény a marhulásnál, valósznűleg nem kiröhögni fog, és talán azt is megtudod, hogy ő akar-e Téged jobban megismerni.
23f
19:02es vagyok :)
ha tényleg ennyire tetszik meg kötődsz hozzá akkor lépj :)
sajnos én is így voltam de nem mertem lépni és azóta is bánom =(
vesztenivalód nincs,menj oda hozzá kérdezd meg nincs e kedve valamelyik nap suli után találkozni vagy valami,ha bejössz neki tuti nem mond nemet ;)
sok sikert majd írj h mi lett :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!