Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni ázsiai lányokkal?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, ez a gyengém :)2015. jan. 25. 22:22
11/21 A kérdező kommentje:
Valahogy olyan aranyosak, ha meglátok egyet és beszélek is vele, hát kész végem van. :)
2015. jan. 25. 22:38
12/21 anonim válasza:
Tényleg aranyosak, de nem tudom, mennyire vonzó számukra egy európai férfi. Lehet, az ázsiai férfiak alacsonyabbak, nyeszlettebbek, kisebb a phöcsük, de ők ezt szokták meg, ez az idáljuk.
13/21 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, lehet úgy gondolják hogy a saját fajtájukkal kell lenniük. Ez elég buta felfogás.
2015. jan. 25. 22:44
15/21 anonim válasza:
Kinai vagyok egyaltalan nem vagyok kinai pasira.. Igazabol az azsiai lanyok akik feher emberek kozott elnek sokkal nehezebb nekik part talalni mert rengetegen vannak akik csak meg akarjak fektetni meg egyeb menozesi celjai vannak.. Legalabbis en igy eltem meg.. Es a szinten kinai ismeroseim is.
16/21 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, de én nem vagyok ilyen. Komoly kapcsolatot
szeretnék, ha kell még nyelvet is hajlandó lennék tanulni.
2015. febr. 4. 16:42
17/21 A kérdező kommentje:
Azt veszem észre hogy az ázsiai lányok többsége sokkal komolyabb mint a magyar lányok. Két lábon járnak a földön, nem ilyen kis hadd ne mondjam micsodák.
2015. febr. 4. 16:44
18/21 A kérdező kommentje:
Az Ázsia Center meg kilőve. Ott nem lehet ismerkedni komoly szinten, mert általában a csajoknak van barátjuk vagy éppen együtt vezetik az adott üzletet.
2015. febr. 4. 17:07
19/21 anonim válasza:
15-ös, lehet, hogy ismerlek. Ha az vagy, akire gondolok! :)
20/21 anonim válasza:
19es várom a tipped privátban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!