Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác odajön hozzám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác odajön hozzám, egyszerűen lefagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ha valaki odajon hozzam, egyszeruen nem tudom mit mondjak. Teljesen leblokkolok, es nem merek semmit sem mondani, mert felek, hogy hulyesegeket hordok ossze, es tiszta idiotanak fogok tunni a srac szemeben. Egyebkent ha a barataimmal vagyok, nagyon sokat beszelek, folyton jar a szam. De ha egy ismeretlen sraccal kell beszelni, csak mosolygok, es nagyon zavarban vagyok. Mit csinaljak? Ez a dolog lehet, hogy az onbizalomhianyombol adodik? Valami tanacsot tudtok adni? 15/L

2015. jan. 25. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább mondj valamit, minthogy csak kuksolsz, mert akkor jobban idiótán akkor tűnsz.
2015. jan. 25. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Macskás néni: Origins
2015. jan. 25. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Igyál fagyásgátlót.
2015. jan. 25. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Windows rendszerű vagy?
2015. jan. 25. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!