Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolhat? Mi ez a viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat? Mi ez a viselkedés? Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Az osztályunkba jár egy elég helyes srác, akit év elején igazán megkedveltem, eléggé bejött... Korábban hallottam róla ezt-azt, ismerősön keresztül, de nem ismerem személyesen a fiút, még sosem beszélgettünk, egy szót sem! Év elején, mint írtam, eléggé tetszett, aztán elmúlt ez az érzés, közömbös lett a számomra...

Mostanában azt vettem észre, hogy órákon, mivel előrébb ül, sokszor néz engem, vagy rám vetődik a pillantása, mindegy, a lényeg, hogy gyakran teszi. Nem akarom magamnak bebeszélni, de ez nem egy véletlen dolog, hiszen naponta legalább ötször megteszi! Ráadásul van egy nagyon jó havernője, ő is osztálytárs, és mióta ezt a jelenséget tapasztalom, a csaj eléggé tartózkodó velem.. eddig sem voltunk puszipajtások ugyan, de mindig elnevetgéltünk, most viszont...

És ma tapasztaltam a legjelentősebbet... Egy másik csaj, aki egy helységben lakik vele, és ő is nagyon jó barátja, egész nap engem figyelt (a fiú megbetegedett). Ha jelentkeztem, rámmeredt, és azt figyelte, mit mondok. Ha szünetben sétáltunk a bnőimmel, akkor követett a szemével, később utánunkjött.

Mi lehet ez?

2010. febr. 8. 16:07
1 2
 11/11 anonim válasza:

Hát...ez furán hangzik.

lehet h van benne valami,de lehet h csak véletlen!

melonhead

2010. febr. 8. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!