Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legelső csók történeteket irnátok?
Milyen volt?
Azzal az emberrel történt akivel akartátok?
Hány éves korotokban történt?
A legjobb dolog ami történhetett velem. 15 leszek és az a fiú csókolt meg akibe 7-es korom óta szerelemes vagyok. Játéknapon voltunk és az érdekesség hogy oda se jött hozzám egész nap..(hozzáteszem régóta beszélgetünk meg ilyenek) Eljön az idő mennem kell a buszra közli velem hogy ki kísér. A hó csak szakadt de nagyon gyönyörű volt.. Egyetlen pólóba ki kísért és csak néztük egymást. Megkérdeztem mi a baj? Mire ő Semmi csak gondolkodom hogy megcsókoljalak vagy ne..
Ott akartam hagyni de megfogta és vissza rántott majd megcsókolt *-* Hóesés éreztem a keze melegét a parfümöt a nyakán és egyszerűen mintha felszálltam volna.. Azóta együtt vagyunk és én nagyon szeretem <3
Az ugye nem gáz, ha nyers krémet ettem mikȍzben ezzel csajjal smároltam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!