Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk visszahúzódó hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk visszahúzódó hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Helló!

Egyetemre járok ahol nagyon sok jó nő van deee nekem inkább a gimis kisebb lányok jönnek be. (Én eléggé későnérő vagyok.)

A szolíd visszahúzódó lányokkal hogy, hol lehetne megismerkedni szerintetek?

(Ők -gondolom én- nem nagyon járnak bulikba meg ilyen helyekre...)

2010. febr. 8. 15:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azért az, hogy valaki bátortalan és 20 évesen nem volt pasija az nem azt jelenti, hogy valami elvakult szektatag...
2010. febr. 8. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne gondolkozz ezen, hogy így meg úgy, ha lennének kimondottan ilyen helyek nem hiszem, hogy elmennél oda.

Ha ismerkedni akarsz hallgass az ösztöneidre, mivel még mindig az elméd felülírja érzéseidet, így blokkolsz minden lehetőséget magadtól. Sosem leszel boldog, ha így folytatod.

2010. febr. 8. 16:36
 13/20 anonim ***** válasza:

nem mert mondom, szent vallásuk, hogy csak 1 pasijuk lehet az életükben, az a tökéletes, és azzal élik le az életüket XD

voltam 1 ilyen gyülin, jó nők vannak, de megkértek, hogy távozzak, mert túlságosan jól elvoltam 1-2 csajjal.

Ki vannak éhezve, és egyáltalán nem nehéz áttörni a kezdeti "falat"..., persze legjobb ha 2-esben maradsz a csajjal!

szinte minden ósdi csajozós duma bejön nekik, és nem hajtanak el mint a discós csajok....

2010. febr. 8. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Menj el bulizni és igyál egy kicsit :)
2010. febr. 10. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem visszataszítóak a piás lányok!
2010. febr. 10. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:
így van...igyál az egészségünkre is .D meg helyettem is mert én nem iszok szeszt! És ha ez valakinek nem tetszik nyalja ki a se**em :D pls
2010. febr. 10. 13:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyetemista jó csaj vagyok, nem iszom, nem bulizok, és 20 évesen szűz voltam..:D

Úgyhogy ne kell dedóban keresned, vannak az egyetemen is kedves lányok bőven. Csak nem ismered meg őket!

2010. febr. 10. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:

72%

minek akarsz te gyülekezetben ismerkedni?

Ilyen sátánfajzat nem oda illő...

2010. febr. 10. 15:12
 19/20 anonim ***** válasza:
15:10-es már nem vagy az kicsikém?
2010. febr. 10. 16:17
 20/20 anonim válasza:
Félénkségen lehet javítani könnyen, legyél olyan mint amilyen otthon vagy a szüleiddel, legyél természetes és minden megvan oldva! Nem kell feltétlen félénk lányokat keresni, bár a te döntésed! Én csak segíteni akarok.
2010. febr. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!