Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, aki szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki szerelmes belém, de nem mondja ki. Hogy lehetne bátorítani, hogy lépjen?

Figyelt kérdés
Több közös barátunk is mondta hogy mindig rólam áradozik, meg tett már arra utaló kijelentéseket, hogy szeret(ne..) De ezeket mindig elpoénkodja. Az oka az, hogy én őt nagyon jó barátnak tartom és mindent elmondok neki, többek közt azt is, hogy épp szerelmes vagyok egy pasiba, de hogy kibe, azt nem mondtam, mert Ő az:D De ezért nem mer nyitni, mert fél hogy őt nem szeretem, meg gondolom a barátságunkat sem akarja elrontani. milyen utalásokat tehetnék, ami azt sugallná neki, hogy merjen lépni?
2010. febr. 8. 11:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ne hagyd a fenébe az egészet, ha Te is szereted.

Meg szoktátok egymást puszilni vagy ölelni alkalomadtán. Ilyenkor félrecsúszhat a puszi és adhatod nyugodtan a szájára vagy pedig egy ölelést nyújts el kellően és súgd a fülébe, hogy részedről nem barátság van köztetek, hanem szereted őt. Nehéz ez, főleg, ha félénk az ember, de megéri a sok boldogság, ami Rátok várhat.

Ha nem szoktatok puszilkodni meg ölelkezni, akkor egyszer kérd meg, hogy öleljen át, mert nagyon egyedül érzed magad. Megteszi és akkor már jöhet is a vallomás. Bátorság!

A legrosszabb, ami történhet, hogy mégsem az van, amit a haverok beszéltek. Akkor is tisztáztad a dolgot és túljutsz ezen az áldatlan állapoton, amiben toporogsz.

2010. febr. 8. 12:25
 12/19 anonim ***** válasza:

na végre beengedett. ezért regisztráltam, hogy neked írjak.

ugyanebben a korban vagyok, és volt már hasonló velem is.

azért nehéz a felfogása, azért félénk/visszahúzódó, mert nem akarja elrontani, nem akar csalódni. szóval szerintem, ha tényleg kedveled, lépj felé. vagy mond meg neki szemtől szembe, hogy többet érzel, vagy azon a bizonyos kiránduláson menjetek félre ketten valahogy, és csókold meg. lehet túl rámenős, de ott kiderül minden.

sok sikert. Ben, 17/F.

2010. febr. 8. 12:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Megölelni szoktam. Az nálam természetes, hogy megölelem akit szeretek:) Puszi meg nem az én világom. Tehát akkor mindenképpen mondjam meg kerek perec hogy mi van?
2010. febr. 8. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Néma ygereknek anyja sem érti a szavát ;)

A kétértelmű utalásaiddal nem sokra mész

2010. febr. 8. 12:39
 15/19 A kérdező kommentje:

:D Jólvan, hát akkor majd igyekszem összeszedni magam x)

Köszi mindenkinek:D

2010. febr. 8. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Közelíts te.
2010. febr. 8. 13:16
 17/19 anonim ***** válasza:
A nagyon nagy Ő. xD
2010. febr. 8. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Éljétek meg a szerelmeteket, s ne bizniszeljetek, hogy ki lép ki nem, mert elszalasztjátok a szerelmet, s egymást.
2010. febr. 8. 14:07
 19/19 anonim ***** válasza:
egy meghitt pillanatban felajzott olajozott testtel álj elé, és kínáld fel neki az ánuszodat... értékelni fogja
2010. febr. 10. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!