Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, aki szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki szerelmes belém, de nem mondja ki. Hogy lehetne bátorítani, hogy lépjen?

Figyelt kérdés
Több közös barátunk is mondta hogy mindig rólam áradozik, meg tett már arra utaló kijelentéseket, hogy szeret(ne..) De ezeket mindig elpoénkodja. Az oka az, hogy én őt nagyon jó barátnak tartom és mindent elmondok neki, többek közt azt is, hogy épp szerelmes vagyok egy pasiba, de hogy kibe, azt nem mondtam, mert Ő az:D De ezért nem mer nyitni, mert fél hogy őt nem szeretem, meg gondolom a barátságunkat sem akarja elrontani. milyen utalásokat tehetnék, ami azt sugallná neki, hogy merjen lépni?
2010. febr. 8. 11:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Ugyanis ez a jelenség a fiatalok körében elterjedt. Ha meg nem lép akkor taposs a gázra.
2010. febr. 8. 11:38
 2/19 A kérdező kommentje:
Én 17 ő 18. Mondjuk nekem eddig egy párkapcsolatom volt, ezért elég tapasztalatlan vagyok.
2010. febr. 8. 11:39
 3/19 anonim ***** válasza:

"mindent elmondok neki, többek közt azt is, hogy épp szerelmes vagyok egy pasiba, de hogy kibe, azt nem mondtam,"

És csodálkozol, hogy nem próbálkozik?! :S

2010. febr. 8. 11:54
 4/19 anonim ***** válasza:

17 éves vagy?

Nem mer nyitni?

Miért merne, hiszen áradozol neki ,hogy szerelmes vagy egy fiúba.Honnan a bánatból kéne tudnia hogy Ő az?

2010. febr. 8. 11:56
 5/19 A kérdező kommentje:
mert céloztam rá:D elég érthetően.. Kérdezte ki az, mondtam hogy találd ki, ismered nagyon is jól, minden nap látod. :D Nem vágta le. bár lehet nem volt elég erős
2010. febr. 8. 12:00
 6/19 anonim ***** válasza:
Mondd el neki az igazat, hogy az a bizonyos fiú nem más mint o. Minden más megoldás balgaság lenne. Te vezetted félre TE is kell helyrehoznod a dolgot.
2010. febr. 8. 12:01
 7/19 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van... :/ hát hétvégén elvileg megyünk el kirándulni, összeszedem magam valahogy
2010. febr. 8. 12:03
 8/19 anonim ***** válasza:

Céloztál rá? És ebből ki kellett volna találnia?

nevetséges.Úgy viselkedsz mint egy kis 10-11 éves kislány.

Vagy mond el neki egértelműen, vagy ne áradozz neki egy fiúról akit szeretsz

2010. febr. 8. 12:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"ismered nagyon is jól, minden nap látod. "

Ez akár egyik barátja, osztálytársa vagy akár a sarki fűszeres is lehet

2010. febr. 8. 12:04
 10/19 A kérdező kommentje:
Háát nem feltétlen lehet az az osztálytársa vagy akárki, mert a hangsúlyon is múlik, hogy hogy mondom. ezért utálom a netet, msnt stb. mert ott nem lehet úgy elmondani. De mivel élőben mondtam ezt neki, ügyelve a helyes hangsúlyra, szóval már szinte a hangsúlyommal mondtam hogy "te vagy az te hülye" dehát nem érti. Mondjuk lehet hagynom kéne az egészet, mert elég nehéz a felfogása amúgy is. :/
2010. febr. 8. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!