Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Inkább a sminkes csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Inkább a sminkes csajok vagy a smink nélküliek a jobbak nálatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 11:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én a természetes szépségeket szeretem,mondtam is a volt barátnőmnek,hogy minek sminkeled magad,mert amúgy is szép vagy,de ő ezt nem értékelte,önbizalomhiány:)
2010. febr. 8. 11:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen rajta két centis vakokalt. A többi nem érdekel, nem értek ezekhez a dolgokhoz. A vakolat feltűnik azért nekem is, az iszonyú gáz, hanyagoljátok. De egy szép ízléses smink nagyon dekoratív, nekem tetszik. Persze nem akkor ha csak boltba szaladunk le...
2010. febr. 8. 11:31
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
bocsi én nem vagyok fiú,de: az én barátom szereti ha sminkelem magam,mert szereti ha nőies vagyok.. ezáltal azt is szereti,hogy ha magassarkú van rajtam,meg miniszoknya.bár ezt nem kérdezitek,de ennek az akart lenni a lényege hogy sok pasi szereti ha egy csaj nőies,de csak finoman! persze én is az vagyok,bár nem nagyon sminkelem magam.
2010. febr. 8. 11:40
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Abból, h a te barátod szereti a sminket, miniszoknyát, miért következik az, h a legtöbb pasi szereti? Nekem ez magas, bocsi.
2010. febr. 8. 11:46
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Smink nélkül. Rossz íze, szaga van sminknek.
2010. febr. 8. 11:55
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem az is nőies akinek nincs smink,hisz ott a természetes szépséget látom...A "szolid smink(attól függ kinek mi a szolid) sokszor teljesen mást mutat az arcból mint amilyen valójában...Nincs kifogásom ha a párom szolidan sminkel,de csak akkor tegye ha megyünk valahová..Csak úgy inkább ne,mert nem szívesen puszilgatom a púdert vagy alapozót...:(

22/F

UI: nem minden férfi van oda a miniszoknyáért..Egy csinos nadrágban is NŐIES a hölgy!!

2010. febr. 8. 11:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A természetes smink nélküli a nyerő. Max. enyhe smink.
2010. febr. 8. 12:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok,de a tapasztalatom az, hogy egyik fiú sem szereti túl sminkelt lányokat, max ha tényleg szépen van kifestve és ha mennek valahová vagy valamilyen alkalom van.Én ritkán festem magam,de ő mindig megdicsér, h.milyen szép vagyok amikor kivagyok sminkelve(persze nem túlzással),de neki smink nélkül is tetszem,de rajtam javít a smink, szóval úgy jobban nézek ki. :)
2010. febr. 8. 12:48
 9/18 anonim ***** válasza:
11:46-osnak! bocsi kicsit nagyon elirtam..:S úgy akartam h ennek az a lényege,h a pasim szereti ha nőies vki és sok pasi szerint a nőiességbe beletartozik a smink..
2010. febr. 8. 13:34
 10/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok: ez nem azt jelenti h mindig minden nap 3kg alapozó és 3kg púder! (én ritkán szoktam,de akk is alapozó nélkül.. szemhéjfesték,szempillaspirál,szájfény.. esetleg szemceka)
2010. febr. 8. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!