Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áthívott filmet nézni. Csak arra megy a dolog iylenkor?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 15:42
11/16 anonim válasza:
Nem mondom, meg csak elképzeltem mi zajlana le olyankor a nőkben:
. ó milyen fatökű hozzám se ér?
- minek hívott át, ha nem is tetszem neki?
- most komolyan itt fogunk filmet nézni egész este?
Amúgy meg úgy látom, te se (csak) filmet nézni akarnál átmenni, szóval kicsit álszent a kérdés.
12/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem álszent a kérdés, ne te mondd már meg, hogy én mit akarok vagy mit nem. arra irányult a kérdés, hogy itt a férfiak agyában mindenféleképpen átfut a dolog vagy sem.
Nem kell mindig mindenbe kombinálni
2015. jan. 22. 16:25
13/16 anonim válasza:
Pont te kombinálsz, ezek szerint a te agyadon is átfutott, ha feltetted ezt a kérdést. Na menjél szépen filmet nézni. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Feltételezem, mivel férfiból van. De ez csak egy feltételezés, ezért is született a kérdés...
2015. jan. 22. 16:30
15/16 anonim válasza:
Szerintem az biztos,hogy minden pasi agyba átfut ez ilyenkor..Az már más kérdés,hogy erre is megy..
Majd kiderül ha elmész..
16/16 anonim válasza:
De minden nő agyában is átfut ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!