Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emberek, most ezt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, most ezt, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Sokan mondják hogy nagyon szép az arcom meg hogy angyali arcom van meg stb...

Ezzel az baj hogy nem vagyok plázacica és nagyon érzékeny lány vagyok és valahogy mindig az ilyen beképzelt parasztokat fogok ki :(

2010. febr. 8. 00:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a kerdes?
2010. febr. 8. 01:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Normális pasit keres aki nem veri át,eltaláltam ? :)
2010. febr. 8. 01:09
 3/8 anonim válasza:
A mai világban sajnos elég sok beképzelt parasztot fogsz találni, ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. Én hasonló cipőben járok, nem nagyon találtam még olyan lányt aki normálisan vélekedett volna a dolgokról. Nem írtad hova valósi vagy, sem a korodat, de ha gondolod írj egy privátot, és esetleg felvennélek msnre ismerkedés céljából. Ha mást nem is, szeretnék beszélgetni egy saját bevallása szerint is érzékeny lánnyal a sok idióta plázacica után.
2010. febr. 8. 01:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Disszidálj Észak-Koreába!
2010. febr. 8. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg valahol olyan helyen ismerkedni,ahol általában ezek a parasztok vannak. Lehet hülyén hangzik,de szerintem neked érdemes lenne a könyvtárban próbálkoznod.
2010. febr. 8. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kell könyvtár, én is ilyen lányra várok..

Tavaly volt egy sajnos elég rövid, de nagyon befolyásoló kapcsolatom, azóta sem találtam hasonlót, egy éve rágom magam a dolgokon... Az előttem szólóval egyetértve szívesen beszélgetnék én is veled, ritka az ilyen. Pedig nem nagyok az igényeim, legyen nőies, ne legyen ribanc, és legyen valami elképzelése az életével kapcsolatban. Két éve foglalkozok esküvő videózással, talán ez is befolyásolja hozzáállásom...

2010. febr. 8. 17:17
 7/8 anonim válasza:
Szerintem ne mutasd ki elötte hogy mennyire megbántott vagy valami...mosolyogj eggyet és hagyd ott az jobb mindha el kezdenél hisztizni meg ilyenek....:)
2010. febr. 9. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:

1. vedd fel a kapcsolatot velem :)

2. hátrány ha nem vagy plázacica?? sztem ez előny...

F18

2010. febr. 18. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!