Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit tegyek? 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek? 17 éves fiú vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

17 éves fiú vagyok.Van egy 17 éves lány aki az osztálytársam az elmúlt időben elég jól elvagyunk folyton velem van szünetben. Mondták már hogy figyeljek a testi jelekre sokat hozzám ér simogat. Ha rólam van szó folyton terel mindenki előtt.A többiek azt mondják ha nem lenne senkije lenne esélyem.

De viszont van barátja és úgy látom mintha szeretné de velem jobban el van. Kérdeztem hogy zavarná e ha rá hajtanék ha nem lenne pasija azt mondta nem zavarná.

Szerintetek rá hajtsak van esélyem vagy csak azért mondta te hülye hajts de úgysincs esélyed?

2010. febr. 7. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem várd meg míg szakítanak
2010. febr. 7. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem kéne belerondítanod egy kapcsolatba.. de ha látszólag nem működik jól akkor esetleg megkérdezheted azt is hogy milyen a kapcsolata.. ha azt mondja hogy nem jó akkor hajrá! ha azt mondja hogy minden oké akkor hagyd.
2010. febr. 7. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
És vajon utána lehet valami köztünk?
2010. febr. 7. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de ha van barátja és azt válaszolta neked, h ráhajthatsz, akk én elötte átgondolnám a dolgot. Azt mondtad van pasija és szereti akk meg minek is ad neked "jeleket"?

Szánalmas lehet a csaj, már bocsi..de nekem is van barátom már másfél éve de sosem gondoltam arra h más pasinak azt mondjam h próbálkozhat..ebből is látszik h nem szereti a barátját:S

2010. febr. 7. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Hét igen én sem értem miért csinálja akkor ezt...

Lehet tőlem is akar valamit csak nem akarja otthagyni még a pasiját?

2010. febr. 7. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igazából, a sítusodom múlik. Ha tényleg nem akarsz "bellerondítani" a kapcsolatukba, akkor te csak várj, ha az a lány kell, ha nem nézz másvalaki után. Szerintem ennyi. A nap közbeni dolgokat, meg csak türd vagy élvezd. Ha akarsz is tőle valamit, akkor mond meg neki hogy akkor "most mi van?" azt döntse el hogy akkor mi legyen? Te barátja vagy mindkettő. Gondolom nem ilyen egyszerű, de én mindíg megpróbálom a legegyszerübb módon megoldani a dolgokat ha lehet. Mindenesetre sok sikert
2010. febr. 7. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!