Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buliban találkoztunk! Felvegye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban találkoztunk! Felvegyem MSN- re vagy ne?

Figyelt kérdés

volt egy buli múlthéten ami anyu egyik volt munkatársáéknál volt (házibuli jelleggel )

És ott volt a házigazda 18 éves fia is.

elbeszélgettünk meg minden, de utána ő már a haverjaival foglalkozott és csak néha jött oda hozzám.

Most azon filózom, hogy felvegyem vagy ne?

Attól félek hogyha felveszem akkor nyomulásnak fogja venni.

Mostanság is lesz náluk egy buli amire szintén meg vagyok hívva.

(ja a sráccal 5 éves koromig együtt homokoztam utána megszakadt a kapcsolat)

Szerintetek fel merjem venni ?

a válaszokat előre is nagyon köszönöm :)

16/L

2010. febr. 7. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ez tök jó^^ szorítok:)
2010. febr. 7. 21:50
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. febr. 7. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:

19:30 és 21:20 vagyok :))

Ha elfogy a téma az nembaj.. Mindig van újabb nem kell rágörcsölni,csak mond ami jön.. Sok Szerencsét :)

2010. febr. 7. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem ez gond, hogy okat beszéltek msn-en.Próbálj keveset, és akkor nem fogy el, illetve ha te kezdeményezel hívd el valahova, nem randira, csak egy "baráti" találkozásra, persze ebből randi lesz :)
2010. febr. 8. 16:24
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem is.

én sem szeretek nagyon msn-en olyannal beszélgetni, akit még nem ismerek, de többet szeretnék, mint barátság.

kibeszélünk mindent, így a randin ezeket már nemlehet..

kérdezd meg tőle, hogy nemlenne e kedve a beszélgetést élőben folytatni valahol, egy pohár tea/kávé esetleg vízipipázás közben, vagy elmehetnétek együtt pl. korizni. nyitva az összes műjégpálya, szerintem jó dolog. aztán lehet, hogy mire lesz az buli, már kéz a kézben segítesz a szervezésben :)

2010. febr. 8. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!