Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem csókol meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csókol meg?

Figyelt kérdés
Ne nézz hülyének! 12 éves lány vok 3 hónapja járok az osztálytársammal volt egy másik barátnője de szakítottak megkérdeztem csókolóztak-e aztmondta nem ezt a barátnőm is hallotta és aztmondta nekem hogy látta csókolózni a volt barátnőjével még aznap mikor járni keztek.Én szóba hoztam hogy csókolózhatnánk de csak halasztgattja. Nekem miért nem mondta el hogy csókolózott már?Engem miért nem csókol meg mikor már 3 hónapja járunk?
2010. febr. 7. 16:45
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
0%
Lehet hogy azért nem csókol meg,mert vagy nem gondolja komolyan a kapcsolatot,vagy egyszerűen félénk!
2010. febr. 14. 16:52
 22/24 anonim válasza:
Lehet hogy azért nem csókol meg mert nem gondolja komolyan a kapcsolatot,vagy egyszerűen félénk.
2010. febr. 14. 16:53
 23/24 A kérdező kommentje:

Na először is nem büdös a szám elegem volt hogy ezeket hallgatom kérdeztem és idáif nemsok értelmes választ kaptam. Az meg a feküdjel le vele kérdést azért írtam mert válaszoló túl okos volt.

Szerintem valahol elkell kezdeni és ti is voltatok ilyen helyzetben az első csók.Valahol elkell kezdeni talán azt kellett volona kérdeznem akkor:

Nektek milyen volt az első csók? Úgyértem hogy hány évesen?

2010. febr. 15. 17:45
 24/24 Gress ***** válasza:
mert b*zi!
2010. nov. 4. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!