Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, hogy feltűnjek neki?

Figyelt kérdés

egy évfolyamtársam megtetszett, nem tudom, hogy mit tegyek, hogy észrevegyen!nem vagyok túl divatos, sem nyomulós, se túl szép...

16/l

csak normális válaszokat várok!!!

köszi

2010. febr. 7. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is pont ebben a helyzetben vagyok, csak én fiú vagyok:D hát, szerintem nézz sokat a szemébe, mosolyogj rá ha elmegy melletted, adj apró jeleket. Keresd a társaságát, kérj kölcsön tőle valamit...Persze tudom hogy ez nehéz, mert nem tudod mit gondol rólad. De próba szerencse, keresd azt, hogy hogyan tudnál ele szóba elegyedni. de ürügyet kreálni a legnehezebb:S

16/F

2010. febr. 7. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Ismered a barátait ismerőseit? Esetleg , ha valamelyikkel jóba vagy és nem mondja vissza neki akkor kérdezd meg, hogy mit gondol rólad. Tudd meg hova jár hétvégente bulizni, miket csinál,mit sportol, esetleg vedd fel msnre valami ürüggyel stb.
2010. febr. 7. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj meztelenül suliba...biztos felfog figyelni rád!
2010. febr. 7. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

A srácoknál ez a %-os arány h mit néznek a csajokon!

De tudd h a külső elnyomja abelsőt!!

Szóval:

Kinézet: 80%

Belső:20%

Visszahúzódobb srácoknál:

Kinézet:60%

Belső 40%

NAgyon nagyon félínk srácoknál

Külső:50%

Belső 50%

Szerintem szépítsd ki magad!! Kozmetikus ...Menj ek vásárolni!!

Ja és lehet h valaki így fog szeretni ahogy vagy sőőt.

Csak ha kiszépíted magad sokkal több udvarlód lesz

2010. febr. 11. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

..vagy csak légy vele kedves, dumálj vele, aztán nagy eséllyel észreveszi, h bejösz neki, aztán vagy lesz vmi, vagy nem.

Kedves előttem szóló!Én 17/f vok, és nálam nem ez a felállás......sőt....ugyhogy nem kéne általánosítani!Legfontosabb a belső, aztán ha még jól is néz ki, akkor bármi kisülhet belőle...de minimum egy barátság...Nem csak szép lányoknak van jövője....

2010. febr. 12. 00:06
 6/6 A kérdező kommentje:
a 3dik az hülye... a többieknek köszi!!!!:)
2010. márc. 21. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!