Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fura kérdés?! Lent bövebben

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fura kérdés?! Lent bövebben

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy csaj nem mesze tölem ,a másik városban 14 éves,és már kb fél éve ismerem,de még nem találkosztunk,meghivott valentinapra párnak,de nem tom eldönteni,hogy,ez valami randi lenne vagy,hogy akar e komojabb dolgot,vagy csak éppen olcsobban akar a bulira bejutni.(lehet kicsit hüjéjül hangzik a dolog de én ezt szürtem le,hogy neki csak egy pár kell,hogy akciosan juson be,mert nem is érdeklödik,hogy vagyok,vagy valami ha én nem irok rá,szoval fura,ja és ha hüje a megfogalmazásom bocsánat)

F/16

2010. febr. 7. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

erre csak annyit tudok írni,hogy te jóóóóóóóó isteeeeen -.-"

kicsit még koptasd a sulipadot,ne a szoknyákon lógj

2010. febr. 7. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem te baszott "hüje" vagy!!!!:D
2010. febr. 7. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
szerintem is
2010. febr. 7. 02:34
 4/6 anonim ***** válasza:

A helyesírástól eltekintek.

El akarsz menni vele, vagy nem? Na aszerint cselekedj.

Ha elmész még jól is érezheted magad.

Nem hinném, hogy az "akció" miatt hívott csak meg. De ha közben majd úgy érzed mégis akkor vedd át az irányítást és használd ki a helyzetet. Nehogymár vesztesként kerülj ki a helyzetből :D

2010. febr. 7. 02:59
 5/6 anonim ***** válasza:
"hüjéjül" Tegnap este behaltam ezen, ma újra rátaláltam erre a gyöngyszemre, hát mitne mondjak, fizikai fájdalom...
2010. febr. 7. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ezen besza behu. :D Helyesírás powwa.:)

Egyébként menj el vele, nem hiszem, hogy az akciós árak miatt hívott meg.:D

-Haxx*

2010. febr. 7. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!