Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kérlek olvassátok el! Szertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek olvassátok el! Szertem v mit jelent? Vagy netán ez már szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki külsőleg nem vonz vagy nem is tudom nem olvadok el meg minden , de msn-en ha beszélünk és elmegy belehalok , meg ha nem beszünk 1 nap akkor olyan szar meg minden jó vele beszni.. :D

és azt hiszem h ha lenne ebből valami örülnék csak tartok 1 dologtól a csóktól :(:S :$ , mer neki már volt bnője és milessz ha elrontom vagy nagyon szar lessz és maj eszt mondja mindenkinek . El lehet rontani ? van értelme paráznom vagy jol megy minden ?

KÉRLEK SEGÍTSETEK, ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK( >KÖSZ MINDENKINEK

2010. febr. 6. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia ugyanigy voltam mint te most tavaly ilyenkor..Szerintem ha szereted akk add meg magad vagy nagyon megfogod bánni,és akkor már késő lesz!..Ezt az egyet tanácsolom..
2010. febr. 6. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi neked 2dik, de végülis hogy végződött jol v rosszul ?:S :)
2010. febr. 6. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A csókot nem lehet elrontani. Én annak idején úgy csináltam h elcsattant 1 csók a bizonyos ifjúval szépen a szemébe néztem, gyorsan végiggondoltam, hogy mi nem stimmelt vagy hogy lenne kényelmesebb a számnak vagy az övének és kezdeményeztem.

Így 1 perc alatt 2x csókolóztam! :D

Amúgy később azt mondta, hogy én milyen jól csókolok. De nem mondtam el neki, hogy ő volt az első ilyen téren. :)

2010. febr. 6. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
:) Kezdeményezz, mit veszíthetsz?:)) Ne félj a csóktól,az a lényeg hogy lazulj el!:) Ha rossz is lenne, ne félj hogy elmondja mindenkinek,mert ha jókat beszélgettek meg már smároltok akk biztos szeret, és nem akarna beégetni. Ha meg véletlenül mégis akk csak simán azt mondod h : Igen? Én smárolok rosszul?? Sztem meg te nyáladdzol nagyon!:DD
2010. febr. 6. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Most bocsi h ha bunkónak fogok tűnni.. de nem lesz szándékos.. vg is csak az őszinte véleményem mondom el..

A kérdésben az állt.. h szereted e.. vg talán szerelmes vg -e..

A szövegben azt írtad h a srác külsőleg nem vonz.. vg is nem tetszik neked.. nem olvadsz el tőle..

Szerintem h ha szerelmes vagy..akkor ez nem nagyon fordul meg a fejedben..

mert nem az fog számítani h h néz ki.. hanem h ő az.. és őt te szereted..

Msn-en.. amikor beszélsz valakivel.. akkor nem hallod a hangját.. nem látod az arcát.. csak olvasod amit ír..

Szerintem ebből nem lehet megismerni úgy valakit.. h meg is szeressed magát őt..

H ha úgy van.. h ha élben beszéltek.. és ott olvadsz attól amit ír.. akkor igen is szereted..

Ezt csak tapasztalatból mondom.. nekem is volt olyan h nem tetszett külsőre egy srác.. de msnen nagyon jól elvoltunk.. minden titkom bajom elmertem neki mondani.. mindig számíthattam rá..

És nagyon jó volt amikor vele beszélhettem..

De mikor megláttam élőben h ő milyen is valójában.. se külsőre se belsőre nem tetszett.. csalódtam negatívan.. azt hittem szerettem.. de nem..

Csak azt az érzést szerettem.. amikor mondjuk olvasom a bókokat.. vg amit ír.. de nem őt..

Ezen te is nagyon gondolkozz el.. mert ez nagyon fontos dolog..:)

A csóktól ne félj.. nem lehet elrontani..

Mert mindenkinek saját technikája van.. mindenki máshogy csókol.. lehet h te még nem csináltad.. de neki ez lesz a legjobb..

Arra figyelj h ha nyelvesen smároltok akkor h ha a nyelvét átdugja a szádba.. akkor ne nevesd el magad.. és ne harapj rá.. mert az kicsit ciki..:).. körkörösen maszírozd a nyelveddel az övét.. és közben nyeld a nyálad.. kb ennyi..:)a 2.nál már profi leszel..:).

Am van egy olyan idézel vg mondaás vg törvény vg nem tudom h mi a jó szó rá.. h ha a lány fél a fiú csókjától.. a fiút szereti..:)

Am olvasgass neten a csókról ilyen leírásokat.. és nem rontasz el semmit..:)

Remélem h jó lesz a vége..:)..Én szurkolok..:):P

2010. febr. 6. 22:42
 6/6 anonim válasza:

ezt nem tudod elrontani

én mikor elsőnek csináltam akkor olyan érzésem volt mintha ösztönből jött volna

szerintem neked is menni fog majd

2010. febr. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!