Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit csináljak és hogyan?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és még nem volt barátom, sőt még nem is csókolóztam, de most alakul valami egy 24 éves sráccal. Msn-en kb. 3 hónapja folyamatosan beszélünk, de randi még nem volt, ill. lett volna. Egyszer én hívtam, nem ért rá. Másodszor azt mondta, hogy eljön hozzám, menjek ki hozzá (viccesen megjegyezte, hogy csók nélkül ki sem szállhatok), de megijedtem és azt mondtam, hogy most nem érek rá.

Segítsetek! Mit tegyek, hogy legyen bátorságom azt mondani, hogy nyugodtan jöhet és hogy ne fordítsam el a fejem, mikor közeledik?

2010. febr. 6. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
csak meg akar dörrenteni, blokkolna téged
2010. febr. 6. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Tuti nem...ha csak annyit szeretett volna, akkor már megtette volna...ez alatt a pár hónap alatt megismertem annyira, hogy ezt el tudom dönteni. Meg előtte is ismertem már pár éve, meg vannak közös ismerőseink is, s ők is azt mondták, hogy rendes srác és nem csak ágyba akar vinni.
2010. febr. 6. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

ez nem verseny, olyannal csókolózz, aki tetszik, ne csak azért akarj csókolózni, hogy ne maradj le a barátnőidtől...

egyébként még nem vagy lemaradva, én 18 éves koromban csókolóztam először...

a csók kellemes dolog, kezdheted úgy is, hogy csak puszit adsz az arcára, aztán majd ő úgyis átveszi az irányítást, megsímogatja a hajad, az arcod, és hipsz-hopsz megtörténik:-)

2010. febr. 6. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem versenyezni akarok, csak itt van ő, akivel szeretném :D

Nem az zavar, hogy hány éves vagyok és hogy még nem csókolóztam, hanem az, hogy talán nemsokára elcsattan és nem fogom tudni, hogy mit tegyek és evvel lehet, hogy elcseszem az eégszet...

2010. febr. 6. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:

nézz meg pár romantikus filmet, amiben csókolóznak...

a fiú majd megtanít, és nem ciki, ha nem tudod, hogy mit kell csinálni, mert mindenki így kezdi:-)

BIZTOSAN JÓL SIKERÜL, CSAK NE IDEGESKEDJ EMIATT:-)

2010. febr. 6. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:

csak megsunázna

hidd el

2010. febr. 6. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!