Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért, hogy rájöjjön hogy a kor nem számít?
Párszor közeledett, én azt mondtam, hogy korai, amikor megtudta h hány éves vagyok elkezdte húzni a száját. Nem olyan nagy a korkülönbség, mert én vagyok 17, ő 22
17L
előre is köszönöm!:)
Én 26 éves voltam, a lány pedig 17 amikor összejöttünk. De sem őt sem engemet nem zavart a korkülönbség, ami még így sem sok 8,5 év. És mivel hosszú távra terveztem vele, így nem voltam szívbajos a szexben sem. Ez volt 1998-ban és azóta is ő a párom.
Az 5 év meg lóf..., nem különbség. A szüleim között is ennyi volt. Az lehet, hogy feszélyezi a srácot, hogy nem töltötted be a 18-at. De ez azt is jelentheti, hogy nem akar KOMOLYAN semmit Tőled.
amm nem érez elég komolyanak talán ( más megvilágítás )
ÉS ANNAK A HÜLYE KOMMENTELŐNEK MONDOM AKI AZT ÍRTA 18 ÉV ALATT NEM DUGHATSZ HOGY CSAPD FÖL A JOGSZABÁLYT VAGY KERESS RÁ GUGLIN(GOOGLE) HOGY BELEEGYEZÉSI KORHATÁR xD....
ha meg lusta vagy hozzá (14 magyarországon..14 évessel akkor kefélsz mikor akarsz ha ő is benne van XD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!