Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexuálisan bejövök egy lánynak és jól eldumálunk, akkor miért mondta azt, hogy nem jár velem, hog nincs meg a szikra neki, nem lát fantáziát bennem, görcsös vagyok. Mi az, hogy nem lát bennem fantáziát?
előző vagyok
valszeg azért vagy unalmas, mert túlnyomultad magad már az elején
17:01 vagyok
azért ne ess átz a ló túloldalára, hogy hú akkor most a nőkkel bunkónak kell lenni, mert az nem igaz max a buta rib.cokra, szóval a középút az, ha se nem nyalod a fanakét, se nem vagy bunkó, hanem önmagad vagy. Udvarias, de nem nyálas, határozott, de nem manipulatív.
Szóval csak ilyenekről van szó, hogy mersz ellentmondani neki, ha mást gondolsz, mint ő, magyarul egyszerűen csak felvállalod a véleményed. meg nem kell sokat bókolgatni, mert mint látod, elvész a varázsa:) nem tom biztos írhatnék még sokmindent, ilyesmikről van szó.
Úgy állj hozzá, hogy attól még hogy tetszik neked, nem biztos hogy ő az igazi. tudom, a "szerelem" arra sarkall, hogy sggnyaló legyen az ember fia, de ezért kell megtanulni kezelni. Hogy ne vegye el az eszedet. (annyira)
mivan??? akarta és nem feküdtél le vele??
ne olts? vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!