Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen félénk? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félénk? Mit tegyek, hogy ne legyen az?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és még nem volt barátom, sőt még nem is csókolóztam... most alakul valami egy pár évvel idősebb pasival. Először azt hittem, hogy túl nagy lesz a korkülönbség, hogy túl sokat akar majd rögtön, de meglapődtem, mert olyan, mint egy kis tini (pedig egyáltalán nem tini). Volt, hogy észrevettem, hogy remegett a keze, meg találkozni sem nagyon mer. Msn-en már megbátorodott, de élőben mindig zavarba jön.

Mit tegyek, hogy lépjen vagy, hogy bátrabb legyen?

(Egyébként már túl van pár komolyabb kapcsolaton, ezért nem értem, hogy miért ilyen félénk. Nem, hogy zavar, mert nagyon cuki, csak már léphetne...)

2010. febr. 6. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is,mennyi idős a srác? :)
2010. febr. 6. 13:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindjárt 25.... de ne balfékezzétek le...légyszi
2010. febr. 6. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nincs vele, semmi gond, szerintem nagyon tetszel neki és ezért izgul ennyire. "Sajnos" én is ilyen szoktam lenni, ha olyan lánnyal találkozom, aki nagyon bejön.

Ha nem akar kezdeményezni, akkor nyiss felé te, valahogy utalj rá (nem feltétlenül szóban), hogy a beszélgetésen túl már igényled az érintést, csókot, stb...

Nem hiszem, hogy el kellene magyaráznom mit tegyél.. :)

Ja, és hidd el, ő is bátrabb lesz ezekután...

24/F

2010. febr. 6. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Balfék! Najó csak viccelek,figyelj a srác ha félínk az nem rossz dolog. Sokkal meggondoltabban fog lépni ,sokkal megfontoltabb. Ő ilyen beállítotságú félínk,nehezen nyílik meg. De ez egyáltalán nem rossz. Egyre többet beszéltek/jetek és hidd el pikk-pakk megnyílik :)...és máris nem fog félni tőled,zavarba jönni:)

Segíts neki kérdezz sokat,és mélyebben beszélgessetek ,hozd fel a témát h találkozhatnátok stb...

És valószínűleg azért nem volt zavarodott,félős a régebbi kapcsolatainál mert nemszerette őket igazán . Ez egy jó jel szeritnem őrülten szerelmes beléd,nemis alszik ,mert midngi csak rád tud gondolni:)...Tuti én fiú vagyok velem volt már ilyen,de már nincs ilyen problémám. Hajrá!! Remélem segítettem!

15/f

2010. febr. 6. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
tedd azt amit jónak látsz...hallgass a belsőő hanra :D:D...Előző xd
2010. febr. 6. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Adj neki egy kis időt és nem lesz probléma.
2010. febr. 7. 08:01
 7/8 anonim válasza:
kicsit mutasd ki hogy igényled a csókot stb.. :) megbátorodik ne izgulj! ;)
2010. febr. 9. 20:18
 8/8 anonim válasza:
Minnél többet beszélgessetek élőbe, hogy szokja, és ha egy hangú a beszélgetés el is feled mindent..
2010. febr. 10. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!