Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt lehet beleszeretni valakibe? Néhány randi után az még csak vonzalom?
Abból kiindulva, hogy azt mondják, abba lehetsz csak szerelmes, akit már ismersz, igazán megismerni valakit pedig csak az összeköltözés után lehet. (gondolom)
Szóval attól, hogy néhány randi után már azért ismerem kicsit, és folyton mámorban járok kelek, az még csak vonzalmi mámor? Szóval ő az első lány, aki iránt ezt érzem.
Már az első randi után is ezt éreztem, csak nem ilyen erősen. Szerintem már az első randi után sem csupán fizikai vonzalom volt, hanem lelki vonzalom, mert azóta érzem ezt, amióta kicsit már ismerem, szóval...
Vagy ez már kialakulóban lévő szerelem?
Az első randi kb. két óra volt. Lehet ez már kialakulóban lévő szerelem, vagy ez csak lelki vonzalom?
vagy eleve a lelki vonzalom a szerelem? nem értem
Nem tudom,hogy a szerelem érzése volt-e vagy sem,de én már randi előtt mikor 1-2 hétig beszéltem a párommal,már akkor úgy éreztem,hogy teljesen belészerettem.Az első randinkon csak mégjobban megbizonyosodtam róla.Nem tudom leírni,mit is éreztem...:)
Már 6 éve együtt vagyunk(és még mindig szerelmes vagyok:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!