Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány! Mennyire jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány! Mennyire jönnek be nektek a nemzeti srácok?

Figyelt kérdés
Tehát itt azt értem, hogy az öltözködésük vagy kinek milyen tapasztalatai vannak? Kort írjatok :D
2010. febr. 5. 23:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
43%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:53

Te csak ne foglalkozz a politikával, kötve hiszem, hogy értesz hozzá. Javaslom, hogy mennyj el a sziget fesztiválodra, hemperegj a hányásodban, füvezz be és keféltesd meg magad, kiscsillag. Az való neked.

2010. febr. 6. 08:23
 12/39 anonim ***** válasza:

Én nagyon kedvelem őket *.*

20/L

2010. febr. 6. 09:54
 13/39 anonim ***** válasza:

Nekemnagyon bejönnek.

Én is nemzeti féle vagyok, most mondhatnám, hogy hungarista. De ahoz hogy valaki annak nevezhesse magát nagyon nagyon sokat kell tanulni, az eszmékről, történelemről és politikáról. Ezért utálom az olyan nyálgépeket akik felvesznek egy bakancsot, és egy Nagy Magyarországos pólót és mindjárt ők a nagy hungaristák, és tudás mögötte semmi.

-.-''

16/L

2010. febr. 6. 09:57
 14/39 anonim ***** válasza:

Kedvelem őket :)

20/L

2010. febr. 6. 10:24
 15/39 anonim ***** válasza:
jaja, most kivételesen egyetértek a 16 éves leányzóval itt előttem, bár szerintem az előbb őt szidtam a rushos témába. :D nah mind1. szóval szerintem is gáz az h sokan csak divatból felveszik és fogalmuk sincs az egészről, csak annyit nyomnak h rohadt cigányok. meg amúgy az ilyen kiöltözött nagy hungaristák futnak el először ha balhé van, tudom, én is voltam hungarista. szóval öltözzetek normálisan, és akkor lesz normális barátnőtök, senkit nem fog zavarni h ti szeretitek a hazátokat.
2010. febr. 6. 10:59
 16/39 anonim ***** válasza:

Sajnos ott tartunk a média ostoba agymosásának köszönhetően hogy a hungarista mindenkinek a terepgatyás fülbevalós kopasz nagydarab fickókat jelenti, pedig ők kevesebben vannak!! Én hungarista vagyok, nem kopasz normális cuccokban járok, bár bakancsot hordok.

(20/F)

2010. febr. 6. 11:44
 17/39 anonim ***** válasza:
bár ez egy újabb érdekes kérdést vett fel. A magyarságát nem reklámozhatja, de egyes körök a hanukát meg igen? Nem igazságtalan ez egy kicsit?
2010. febr. 6. 11:52
 18/39 anonim ***** válasza:
Jól mondta, a BKV-s buszsofőr, romlott az egész ország, úgy ahogy van :D.
2010. febr. 6. 11:53
 19/39 A kérdező kommentje:

"szóval öltözzetek normálisan, és akkor lesz normális barátnőtök, senkit nem fog zavarni h ti szeretitek a hazátokat." hát eddig 3barátnőm volt és egyiket se zavarta ahogy öltözök... : ) mondjuk én úgy vagyok a csajokkal, hogy vegyen fel bármit ha szép szép és nem a ruha teszi az embert és sajnos ezt a sokan nem tudják... tapasztalat...

Tehát tök sokan höh bakancs terepgatya bomber meg katonasapka biztos egy k*csög f*sz hungarista -.-'

aztán utána haverok által megismertek azt kellemeset csalódtak, hogy mégse

ja igen a térképb*szos megkapja be -.-'

Szebb Jövőt!

2010. febr. 6. 12:10
 20/39 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten vonzódok az ilyen fiúkhoz. Van egy osztálytársam, aki szintén hungarista, majdnem kopasz és bakancsban jár.. ő az egyik legnormálisabb az osztályban komolyan, én nagyon bírom őt :)

Persze vannak kivételek is, de ők nekem nem hungaristák (akik még a magyarokba is belekötnek az utcán, stb.. sajnos elég sok ilyenről is hallani :S)

Összegezve én nagyon szeretem őket :) az öltözködésüket is ;)

17/L

2010. febr. 6. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!