Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetne esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne esélyem nála?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban, aki nagyon tetszik.

A gond csak az, hogy van egy barátja, és már 1 éve együtt vannak. De ez a kapcsolat igen érdekes, mert szinte 2 hetente szakítanak.

A lánnyal beszélek MyVipen, és elég őszinték vagyunk egymáshoz. Igaz, mondta hogy ha megint összevesznek akkor végleg szakítanak, de ki tudja mikor lesz ez.

Nagy gond még, hogy nem merem megszólítani, sosem beszéltünk még és már 2 éve ismerem. De mint mondtam MyVip-en jól elvagyunk.

Mit tehetnék?

2010. febr. 5. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szedd fel :D

ha a barátja nem egy 180 cm kigyúrt állat (netalántán egy emós s**r) akkor semmi goind ;)

szedd fel nyugottan

2010. febr. 5. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Csabbitsd el edes szavakkal aztan meg mond meg neki, hogy szereted 4 szem kozt. Ha nemet mond nem nagy gaz.
2010. febr. 5. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam akkor teszek ilyen nagyobb megjegyzéseket, ha szakítottak végleg.

Mondta egyébként hogy nagy esélyt nem lát a kapcsolatukra a jövőre nézve.

Egyébként illettem már meg ilyen szavakkal, és ő is tedd rám megjegyzéseket, persze jó értelemben. :)

2010. febr. 6. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fogsz vele összejönni, ha nem tudsz vele élőben beszélgetni. Akár szakítanak, akár nem.
2010. febr. 9. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát még nem is próbáltam. Félek egy kicsit. xD
2010. febr. 10. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!