Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Miért pont ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért pont ezek a srácok jönnek be?

Figyelt kérdés

Az ilyen 50 kiló sincs, emós, vagy tck-s haja van, és 18 éves kora ellenére nem néz ki 13 évesnek, + még életében nem borotválkozott..

Mi vonzó van nektek egy ilyen gyerekben?

Se nem izmos, se nem jóképű, vézna....

Pl. mennyünk vissza az ősember korába, amikoris a nők az alapján választottak partnert, hogy vajon az a férfi el tudja-e látni a családját megfelelő élelmiszerrel, tud-e vadászni...(ügyes, izmos férfiak)

Nah most teszemazt egy ilyen 50 kilós gyerek meg tudná megvédeni a barátnőjét, ha olyan helyzetbe kerülne?

Jó a 21. századba nem kéne az ősemberek korára visszagondolnom, de mégis....

Én pont ellentéte vagyok az ilyen "férfiaknak".

kb. 85 kg vagyok, izmos, de kicsit macis testalkatú is, és "szőrös", de nem az a majomember, de azért a kezem, lábamon van némi, és nem vagyok fullcsupasz, akinek még épphogy pelyhedzik az állán a szőr, (18 éves kora ellenére), de már egy rakat barátnője volt:S

az ilyen emberek a menők, "sztárok" minden csajnak bejönnek szinte (14-17 éves csajokra gondolok)

Én meg kíntszenvedek minden egyes barátnőmért, alig jön össze a dolog. Sokszor le is koptatnak..

2010. febr. 5. 16:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
5ö kg, ja meg folyik a nyál a szájából, néha megjön a kedvem egy balegyeneshez.
2010. febr. 5. 20:04
 22/26 anonim válasza:
A mostani leányzóknak -nem csak 20év alatt- nagyon is a "fiú lányok" társaságát követik, mindenhol csak ezt a típust lehet lassan látni, divat vált abból amiből nem lett volna szabad, idővel kihal a férfiasság. Szerintem az e fajta lányok külön élvezik, h cuki pasijuk van, mert lehet rájuk édi-bédi rucikat aggatni:D. Véleményem szerint -pont nem nagyképűségből, csak tisztában vagyok adottságaimmal- én sem csúnya sem átlagos lány nem vagyok, és egy hosszú hajú, szakállas izmos férfias férfi a párom és életemben nem jutna eszembe, h a "legjobb barátnőmmel"járjak:D
2010. febr. 5. 21:59
 23/26 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, és a hozzám hasonló korosztályú csajoknál próbálkoztam...Inkább kevesebb, mint több sikerrel.

egyszerűen a duma résszel van a bajom, sokszor kínos csöndek vannak párbeszéd közben, ez miatt a csaj lelép, és visszamegy az addigi társaságához...:S

Most pl discoból értem haza, és hát nem nagyon tudtam ismerkedi, bár nagyon tetszettek a lányok, de egyzerűen nem tudtam feloldódni a sok pia ellenére sem.

tehát nálam vlami ultraszuper gátlásosság lehet a csajok iránt, amit még a sok pia sem tüntet el....:S

2010. febr. 6. 05:11
 24/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha visszamennénk az ősember korába, akkor neked is a Willendorfi Vénusz lenne a nőideálod....
2010. febr. 9. 20:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Undorodom az emos fiúktól !

Semmi férfiasság,0izom ...na ne , kösz nem kérek belőlük !

Egy férfi sztem ne legyen izmos,erős,bátor, ajj minek sorolom egyszóval : férfias !

14L

2010. febr. 10. 19:36
 26/26 anonim ***** válasza:

Ajj rosszul írtam ,

egy férfi legyen férfias !<---így akartam

14L

2010. febr. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!