Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Miért pont ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért pont ezek a srácok jönnek be?

Figyelt kérdés

Az ilyen 50 kiló sincs, emós, vagy tck-s haja van, és 18 éves kora ellenére nem néz ki 13 évesnek, + még életében nem borotválkozott..

Mi vonzó van nektek egy ilyen gyerekben?

Se nem izmos, se nem jóképű, vézna....

Pl. mennyünk vissza az ősember korába, amikoris a nők az alapján választottak partnert, hogy vajon az a férfi el tudja-e látni a családját megfelelő élelmiszerrel, tud-e vadászni...(ügyes, izmos férfiak)

Nah most teszemazt egy ilyen 50 kilós gyerek meg tudná megvédeni a barátnőjét, ha olyan helyzetbe kerülne?

Jó a 21. századba nem kéne az ősemberek korára visszagondolnom, de mégis....

Én pont ellentéte vagyok az ilyen "férfiaknak".

kb. 85 kg vagyok, izmos, de kicsit macis testalkatú is, és "szőrös", de nem az a majomember, de azért a kezem, lábamon van némi, és nem vagyok fullcsupasz, akinek még épphogy pelyhedzik az állán a szőr, (18 éves kora ellenére), de már egy rakat barátnője volt:S

az ilyen emberek a menők, "sztárok" minden csajnak bejönnek szinte (14-17 éves csajokra gondolok)

Én meg kíntszenvedek minden egyes barátnőmért, alig jön össze a dolog. Sokszor le is koptatnak..

2010. febr. 5. 16:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
31%
krok
2010. febr. 5. 16:44
 2/26 anonim ***** válasza:
35%
legyél emos te is, mingyá lesz nőd
2010. febr. 5. 16:46
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled, a legtöbb csajnak ezek a lenyalt hajú fiúutánzatok jönnek be. Akik azzal nagymenők, hogy húú, ők cigiznek, meg minden. Nállunk, vannak ilyenek (jelzem, középiskola végzősök) akik 6ossával járnak, beülnek a wc-be, és hörgő zenére pisilnek, és egyebet csinálnak. Mert ez "menő". De hidd el, azok a csajok, akiknek ezek jönnek be, nem nyerő választások.
2010. febr. 5. 16:47
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

értem én,hogy kikre gondolsz,abban egyetértek hogy az ilyen kis emós vagy akár rózsaszínpólós cukifiúk kb. hányingert idéznek elő bennem.

viszont a vékony fiúk tetszenek,meg pl. nem mindenki tehet róla,hogy vékony van aki hiába eszik,egyszerűen ilyen az alkata.de nekem nincs bajom a picit macisabb fiúkkal se.

az izmokat viszont utálom.

am meg ízlések és pofonok,hidd el te is tetszel valakinek.

2010. febr. 5. 16:52
 5/26 anonim ***** válasza:
55%
Egyszerűen nem hiszem el, hogy már 100000000x is meg kell ezt kérdezni...de mindig ugyan az. Ha itt nyafogsz, attól még a helyzeted nem fog változni, max annyi történik, ahogy az lenni szokott, jön az ellenkező nem és kezdődik a "visszavágó". Hogy akkor meg "a pasiknak miért csak a szőke hajú, nagymellű vagymittudomén hűdemenő cicababák kellenek?" Mindenki megtalálja a párját, könyörgöm, több milló ember él a földön, nehogy már ilyenekből csináljunk problémát...fárasztó -.-
2010. febr. 5. 16:54
 6/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönne be az ilyen emos stilus
2010. febr. 5. 16:54
 7/26 anonim ***** válasza:
ugyanazért, amiért a pasiknak a modell alkatú, cicababás nagymellú csajok! Amúgy ne általánosíts.
2010. febr. 5. 16:55
 8/26 anonim ***** válasza:

Sajnos a legtöbb lánynak tényleg ezek a "fiúk" jönnek be.

Undorítóan nézne ki...

Szerintem sokkal jobb,ha egy srác izmos,van kisugárzása(az emosoknak nincs kisugárzása mert tucatemberek lettek) stb.

15/L

2010. febr. 5. 16:56
 9/26 A kérdező kommentje:

16:54:

igazad van a nyafogás nem old meg semmit, de ez az oldal a kérdésekért van nem?

Kérdezni csak lehet....

és egyáltalán nem így van hogy csak a modellalkatú lányok jönnek be egy pasinak (mint itt páran írták)...legalábbis nekem nem "csak" azok tetszenek. A belső kisugárzás mindennél fontosabb.

2010. febr. 5. 17:01
 10/26 anonim ***** válasza:

fúj, nekem aztán nem kell olyan fiú aki többet áll a tükör előtt mint én..

két kategóriába csoportosítom a "tetszetős" fiúkat:

1. külseje alapján tetszett meg: ezek olyan tipikus menő pasik, akiket sosem fogok elérni

2. szimpatikus belső után a külseje is elkezdett bejönni : főleg ilyen pasijaim voltak, de volt 1. kat-ból is

a lényeg az, nem minden lánynak kell cicafiú, de sokan vannak tényleg, divat lett a b uzisodás

15l

2010. febr. 5. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!