Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a testbeszéd mit jelent?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a testbeszéd mit jelent? FIÚK!!

Figyelt kérdés

Ha egy srác mondjuk ha egymással szemben ültök és miközben beszélgettek, annyira közel hajol hozzád, hogy az orrotok szó szerint összeér, akkor az azt jelenti, hogy meg akar csókolni? Mert közben figyel arra amit mondassz neki, de teljesen az arcodba hajol..az meg a másik, hogy a pupillája rendesen kitágul..és mielőtt valaki beköpné, h drogozott annak mondom, h tiszta!!!!! Szóval ez azt jelenti, h meg akar csókolni? Mert gondolom tetszek neki, mert már randiztunk, meg csókolóztunk párszor..

19/L, 24/F

2015. jan. 6. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy le akart fejelni. Milyen hangvételű beszélgetés volt?
2015. jan. 6. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Én ki nem állhatom, ha 1.5 méternél közelebb jönnek hozzám!

Csak abban az esetben ha sexi nő az illető! :)

2015. jan. 6. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit akarhat, de félelmetesen hangzik..
2015. jan. 6. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak nem hallotta jól amit mondtál, így közelebb ment.
2015. jan. 6. 14:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát ilyen hétköznapi semmiségekről..igazából aranyos csak ezt nem tudtam mire vélni..persze nem állandóan csinálja, de ha egymással szembe kerülünk akkor elég gyakran..igaz utána nem sokkal megcsókol, de utánna is ottmarad és mélyen a szemembe néz, meg úgy az egész arcomat fürkészi..mindig én húzódok el..érdekes:D
2015. jan. 6. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
én se hallottam még ilyenről....be akar mászni a képedbe..biztos eszkimópuszit akar
2015. jan. 6. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Leírtad mi történik meg is csókol és fürkész tovább. Még az is lehet, hogy szerelmes.

Kérdés minek, mert ha ez eddig nem volt világos és az sem, hogy miért hajol ennyire közel (csók) akkor azt hiszem az idejét vesztegeti hosszú távon...

2015. jan. 6. 15:25
 8/11 A kérdező kommentje:
azt azért még nem hinném, h szerelmes lenne..hároszor taliztunk össz-vissz..
2015. jan. 6. 15:27
 9/11 A kérdező kommentje:
a másik meg az, h nem csak azért hajol közel mert meg akar csókolni..van h nem csókol meg de ha megcsókol akkor is utána ott marad..lehet h ez neked egyértelmű, de nekem nem volt az..
2015. jan. 6. 15:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok híve ennek a tátvtestbeszéd udvarlásjelzés gesztus elemzésnek. Ez a szituáci meglehetősen árulkodó. Ez a srác jelenleg többet gondol a kpacsolatotokról mint te. Míg te ezt úgy léed meg, hogy randiztatok meg csókoóztatok párszor, ő úgy éli meg, hogy ti egyértelműen jártok és ő ezt az egészet már most komoly kapcsolatnak gondolja.

Ezért van sűrűn az intim zónádon belűl, míg neked többek között azért is fura ez a távolság, mert egészen mást gondolsz a kapcsolatról.

Az igen erősen tág pupilla, ha nem drogozott, nem ivott alkoholt, nem szed semmilyen olyan gyógyszert és sötét sincs, az bizony könyedén lehet annak a jele, hogy szerelmes beléd, de legalább is valószínűleg úgy tetszel neki, hogy számára te vagy a nő.

Ám még valami az ő korában bizony a 2. harmadik randi környéként az enberek mást is akarhatnak mint csókolózni, úgy hogy az arcfűrkészés simán betutható abbak, hogy a szándékaidat próbálja kitalálni vagy csak borzasztóan tetszik neki az arcod.

2015. jan. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!