Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hol lehet 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehet 40-es pasikkal ismerkedni a neten ( vagy máshol)?

Figyelt kérdés
Az idősebb férfiakra bukom,csak nagy részük foglalt. Hol vannak helyes,normális 40-es pasik?
2010. febr. 5. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
inkább ásd el az apakomplexusodat
2010. febr. 5. 15:20
 2/16 A kérdező kommentje:
28 vagyok,nem kis csitri. Azért köszi a választ.
2010. febr. 5. 15:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Van rengeteg társkereső oldal,és a chat.hu is lehet tartogat neked 40-es pasit!!!!

25/F

2010. febr. 5. 16:17
 4/16 anonim ***** válasza:
Figyi chat.gyaloglo.hu vagy chat.hu-n.Rengetegen vannak.Tudom,mert anyám is ott chatelget és a gyalin sokan vannak a 40-es szobában,főleg este...Sok sikert:D
2010. febr. 5. 16:18
 5/16 werte ***** válasza:
Társkereső oldalak nagyon el vannak nyűve... Majdnem mind fizetős és a legtöbb pasi csaj ágyast keres:S azért tudom, mert a sógor jelöltem is ezt csinálta. Amúgy hol máshol tudnál ismerkedni? Fogalmam sincs, mivel 28 évesen én sem tudom hol ismerkedjek (független, megbízható, kedves, őszinte, humoros) lányokkal
2010. febr. 5. 16:33
 6/16 A kérdező kommentje:

fizetősek ezek az oldalak? De miért?

Addig nem is regisztrálhatsz amig nem fizetsz?Vagy hogy van ez?

2010. febr. 5. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:
24%
TEMETŐ
2010. febr. 5. 20:59
 8/16 werte ***** válasza:

Van ahol a regisztrálásért kell smsben csengetni, van ahol bizonyos részeket korlátoznak le, hogy sms-sel kiválthasd ezeket... Persze, akadnak ingyenes lehetőségek is-csak nem biztos, hogy ott megfelelő mennyiségű és minőségű alanyok közül választhatsz. Ami JÓ, az pénzbe kerül, ami ingyenes fabatkát sem ér.

Bár ez a társkeresőzést, nagyon vesztőhelynek érzem!

2010. febr. 5. 21:34
 9/16 anonim ***** válasza:

Van ingyenes és jó hely is.

Fönn vagy valamelyiken?

2010. febr. 6. 02:09
 10/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok fent még semelyiken.Kezdő vagyok a témában. Meg tudnád mondani,melyik az amelyik ingyenes és mégis jó? Köszönöm :)
2010. febr. 6. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!