Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lettem meleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem meleg?

Figyelt kérdés
nem szeretem a lányokat
2010. febr. 5. 14:30
1 2 3
 21/26 FFDP ***** válasza:
Egyébként kérdező, a fiúkhoz vonzódsz? Mert azt írtad, hogy a lányokhoz nem és ebből még nem egyértelmű.
2010. febr. 6. 19:09
 22/26 A kérdező kommentje:
igen a fiúkat szeretem
2010. febr. 8. 14:04
 23/26 anonim válasza:
én nem ítélem el a melegeket,csak az a gáz ha seggbe b@sznak olyan mintha ki-be járna a szar xDxD
2011. febr. 7. 17:58
 24/26 anonim válasza:
LoL az utolsó komment :D
2011. aug. 10. 17:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a lányokat. Meleg vagyok? 17/L

Viccen kívül, a melegség nem divat és nem betegség, hanem egy szexuális irányultság (ami nem aberráció). Szerintem ezt a 21. században illene tudni, de remélem, eljön az az idő, amikor nem úgy tekintenek a melegekre, mint Galilei korában arra, aki azt mondta, a Föld gömbölyű. El kell fogadni, hogy van aki a másik nemet szereti, van, aki a sajátját. Szerintem azzal senkit nem bánt meg egy meleg ember, hogy más meleg emberekkel létesít kapcsolatot. Az, hogy ez az evolúciót nem segíti, miért zavar titeket? Így is túl vagyunk népesedve, ez talán a természet sajátos gyógyírje ez ellen. :)

Az, hogy manapság divatos lenne, szerintem hülyeség. Attól, hogy néhány pasi úgy öltözik, nem biztos, hogy meleg. Ha pedig azokra gondoltok, akik ténylegesen homoszexuálisok, azok sincsenek többen, csak többen merik felvállalni mert manapság nem végzik ki és nem próbálják különböző radikális módszerekkel "kigyógyítani" őket. De azért társadalmi szinten még jócskán maradt az előítéletekből, amit őszintén nem értek. Lehet fujjogni, de komolyan nem tudom felfogni, mivel ártanak nektek a melegek a puszta létezésükön kívül.

Bocs, ez kicsit hosszúra sikeredett.

2011. szept. 29. 16:02
 26/26 anonim ***** válasza:

2010-02-06 18:55-nek: Nem. Ez nem egy értelmiségi oldal. (Én is itt vagyok. :P)

Előzőnek: sajnos részben divat. A libbantak azzá emelték, a dallama majdnem mint az antik Görögországban. (Bár annyira messze nem sikerült szerencsére.) És ez egyébként azoknak a legrosszabb, akik TÉNYLEG melegek, mint pl. a kérdező.

2011. szept. 30. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!