Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát tégy ellene. Ha hiszed h nemvagy meleg akkor nemis vagy az. Próbáld csak ki mennyivel jobb a lányok társasága, milyen jó mikor leszólítasz 1 csajt és sikerül vele összejönni, vagy csak mikor a haverokkal versenyeztek h ki jön össze hamarabb 1 csajjal:D Sztem menni fog ha hiszel magadban!
2010. febr. 5. 14:47
Inkább örülj neki. Frankón divatos vagy.
2010. febr. 5. 15:07
Hány éves is vagy? Mert lehet most fejlődik az identitásod és össze vagy zavarodva. Megtörténik az ilyesmi, nem is ritka. Nem biztos, hogy meleg vagy. Minden esetre alakíts ki kapcsolatokat lányokkal, hogy megtudd, tényleg az vagy-e. Lehetnek genetikai okok, vagy a neveltetésed. Ha pedig ezen nem tudsz változtatni, akkor éld így az életed. A görögöknél ez normálisnak számított, sőt! :)
2010. febr. 5. 15:29
14/26 A kérdező kommentje:
16éves leszek 4 nap múlva
Az előbbi vok. Akkor ez még simán számíthat identitáskeresésnek.A tanácsom pedig továbbra is az, hogy ismerkedj lányokkal. Lehet az egyik szíven talál és akkor nevetni fogsz ezen az egészen. És ha mégis az vagy? Akkor mi van? Fogadd el magad, mert nem ez határozza meg az embert. Csak ez a társadalom van még olyan fejletlen, hogy képtelen elfogadni azt, ami más. Erről te nem tehetsz.
2010. febr. 5. 15:54
Szerintem nem hülye a kérdés. Ahogy Forrest Gump szokta mondani, hülye az, aki mondja.
Szóval szerintem nem elítélendő a homoszexualitás, csak a pávatollal a seggben nyilvánosan hírdetett homoszexualitás. (Miként a bármivel a bármilyen intim testrészben nyilvánosan hírdetett bármi más is.) (És határozottan a szélsőjobbnak nevezett értékrendhez tartozom...)
Na. Amennyire én tudom, genetikai háttere van a dolognak, és legjobb tudtommal semmit nem tudsz ellene tenni. Ha tényleg meleg vagy (azaz a fiúk/férfiak látványa, a rájuk gondolás hoz szexuálisan izgalomba, míg a lányok közömbösen hagynak), és nem csak valami miatt elfordultál a lányoktól (vagy sosem fordultál feléjük), a helyzet feldolgozásában akár normális pap, akár pszichológus tud segíteni (ez előbbihez tudok adni neked e-mailcímet, ha megkeresel magánban). Ha nem vagy meleg, ugyanők képesek segíteni abban is, hogy feltáródjon, miért fordultál el a csajoktól, és hogyan tudhatod megoldani.
2010. febr. 5. 16:59
Melyik tetszik jobban?
[link]
[link]
(csak találomra választottam)
2010. febr. 5. 18:02
18/26 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
és nekem az első jobban tetszik
19/26 anonim válasza:
Ime egy tuti megoldas erre a problemara egyszeru es nagyszeru: vagd le!
2010. febr. 6. 09:44
Itt csak poénból mindenki ilyen homofób? Azt hinné az ember, hogy ez egy értelmiségi oldal. (mindjárt leb*ziznak engem is :D)
2010. febr. 6. 18:55
Kapcsolódó kérdések: