Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek a Férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a Férfiak?

Figyelt kérdés
Lányok, hol vannak a normális férfiak? Ti hol "pasiztok"? Az egyetemi könyvtártól a diszkóig (el lehet képzelni köztük az átmenetet) sehol egy értelmes hímnemű egyed, akit - akár kicsi túlzással is - de férfinak titulálhatnék. Kihaltak a Férfiak? (szándékosan nagybetű)
2010. febr. 5. 13:32
1 2 3 4 5
 41/50 FFDP ***** válasza:

A 16 éves korosztályhoz hozzászólnék én is: fiúk közül szerintem vannak az emok (lehet csúsztatás a fiú megfogalmazás), a kockák (WOW), a drogosok, parasztok/nevelésben nem sűrűn részesítettek és ezek valamely varázslatos kombinációjából kikerült egyedek. DE, köztük is vannak normális 16 éves fiúk is, mint a barátom, aki (nem színtiszta elfogultságból), de jóképű, kedves, okos, nagyon vicces és a teste se rossz :P

Na már most, csatlakozom azokhoz akik szerint (lehet nem 100% - ban), de benned van a hiba. Az eddig leírtak alapján én nem járnék veled ha a fiú lennék, bocs.

2010. febr. 5. 17:52
 42/50 A kérdező kommentje:
17:48 ez érdekes. Csak azért mondtam, h parapszichológus, mert látatlanba elég bátran ítélkezel. El kell, hogy szomorítsalak, mellélőttél. Elég valószínűtlen, hogy valaha is találkozunk, emiatt ne aggódj, megvan a magam köre a szakmádban.
2010. febr. 5. 18:03
 43/50 anonim válasza:

Ó, és még a 17:48-as hozzászólásomhoz annyit fűznék hozzá, hogy a labda további passzolgatását - azaz a vitát - feleslegesnek tartom, mivel válaszom lefedi az általam felvetett probléma azon oldalát, amit szóra érdemesnek tartottam, egyéb érdemi meglátás kifejtését a másik oldalról pedig nem tartom valószínűnek mindaddig, amíg lényegi változás nem történik a személyiség alapvető felépítésében.

További szép napot.

Dr. Sz. M.

2010. febr. 5. 18:05
 44/50 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy időnként felbukkan itt egy szakember is. De komolyan.
2010. febr. 5. 18:09
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem állt szándékomban megsérteni téged, ha így érzel, természetesen bocsánatkéréssel tartozom.

De most már tényleg befejezem.

Dr. Sz. M.

2010. febr. 5. 21:37
 46/50 FFDP ***** válasza:
Bocs, Dr. Sz M, de hogyhogy egyik válaszodnál más a % - od, mint a másiknál? :o
2010. febr. 6. 12:26
 47/50 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy még annak idején, pár hét eltéréssel regisztráltam egy másik e-mail címmel is, mert az előzőt egy darabig valamiért nem akarta elfogadni, de most már igen. Mivel ezzel, és azzal is válaszolgattam, meg tettem fel pár kérdést, így használom mindkettőt.
2010. febr. 6. 12:44
 48/50 FFDP ***** válasza:
Értem, köszönöm, csak érdeklődtem, hátha valaki visszaél a neveddel :)
2010. febr. 6. 12:52
 49/50 anonim ***** válasza:

Nem, mindkét személyiség én vagyok :-))) még hogy a "pici"áterek normálisak... :-)))

Attól függ melyikkel vagyok éppen bent. De ha már kérdeztél, cserébe felpontoztalak.

2010. febr. 6. 12:55
 50/50 anonim ***** válasza:

Meg kellene már tanulni, hogy a pasizás meg a Férfiak az teljesen 2 különböző dolog, aki ezt nem érti meg, az kérdezzen továbbra is a GYK.hu-n.

Én nem ismerkednék olyan nővel, aki pasinak hív.

2011. júl. 18. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!