Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek a Férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a Férfiak?

Figyelt kérdés
Lányok, hol vannak a normális férfiak? Ti hol "pasiztok"? Az egyetemi könyvtártól a diszkóig (el lehet képzelni köztük az átmenetet) sehol egy értelmes hímnemű egyed, akit - akár kicsi túlzással is - de férfinak titulálhatnék. Kihaltak a Férfiak? (szándékosan nagybetű)
2010. febr. 5. 13:32
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

a 14:16 kommentel nagyon egyett értek!!!

Én hagyományőrző vagyok(honfoglalás kora középkor) és a sulinkban DÖK-ös vagyok és egy túraára megkértek hogy vigyem le ezeket a dolgokat.Le is vittem és akkor voltak kérdések amikre alig tudtak válaszolni de könnyűek voltak( mikor volt az államalapítás és nagyon kevés osztály tudott válaszolni) olyan is volt hogy "én azt hittem hogy a magyaroknak hosszú íjuk volt" na de nem is ez annyira a lényeg persze voltak lent fegyverek is szablya fokos kétkezes pajzs íj stb. és akkor a kemény gyerekek hú én mennyire tudok álljak ki ellene és simán kicsavartam a kezéből a kardot mikor rám rontott egy két kezessel(ilyen volt a keresztes lovagoknak) és igen mióta van ez az emos hülyeség meg nem divat tanulni azóta minden más.nincs férfi azt se tudja mi az kalapács,fűrész nem tud tüzet rakni meg ilyesmi.Engem lenéznek jó páran de nem érdekel a hülye emberek véleménye nem érdekel majd ha vmit letud pakolni az asztalra akkor azt mondom hogy megfogadom.Nagyon elfutott a ló a fiatalsággal és ez a szülők hibája is mert mikor kicsi a gyerek és nem ér rá jó menyj tévézni és mit lát a gyerek a tv-ben? de erről még sokat tudnék írni.Arra kell figyelni h legyen meg az érték rendetek és az ilyen hülye emberek véleményére ne adjatok.Persze csak én vagyok ilyen elvetemült h ilyen szinten érdekel mondjuk a lovasíjászat de úgy érzem mivel magyar vagyok erre már lehetek büszke és versenyekbne is azért értem el eredményeket.A disco meg külön téma én se vagyok ennek a pártolója mondjuk szerintem sokkal jobb elmenni kajakozni vagy kerti parti de nem tudom sajna nekem sincs sok értelmes barátom mert ők nme akarnak meg felelni a mai "ideális" fiatalnak

2010. febr. 5. 14:30
 32/50 anonim ***** válasza:
ez elöző komment írója:kicsit hosszú lett:D amúgy 16/F
2010. febr. 5. 14:31
 33/50 anonim ***** válasza:

14:16 vok

14:30 Gratula az eredményeidhez:D Teljesen egyetértek:D És az a baj h ezek még mutogatják magukat és terjesztik is:S Mert lehet tölem b*zi vagy emos vagy akármi, de tartsa tiszteletben a másikat és ne terjessze ezt. Bár én a kisgyerekeket sajnálom a legjobban, akik mindenhol az ilyenekt látják és azt hiszik h ez a normális. Na ilyenkor van igazán szükség a szülőkre.

2010. febr. 5. 14:43
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, 13:43 vagyok. (BMW nélkül).

Ha komolyan csak ennyit szűrtél le a h.sz.-ből, amit írtam - vagy csak így sikerült leszűrni, nem véve észre a szándékos, túlzó általánosítást - akkor, bár nem szívesen, de 14:14-nek kell igazat adnom.

2010. febr. 5. 15:04
 35/50 A kérdező kommentje:
Vagy csak hozzád hasonlóan általánosítottam. Nem tudtam, hogy nekem nem szabad.
2010. febr. 5. 15:09
 36/50 anonim ***** válasza:
nincs szölő akik visszafogja a gyereket és ebből lesznek szülők....
2010. febr. 5. 15:09
 37/50 anonim válasza:

CSillagom, te már általánosítottál a kérdésedben (utalva 15:09-re). Kérdeztél, válaszoltak. Ha nem bírod elviselni a veled szembemenő véleményt, ne kérdezz. Vagy mit hittél, majd csupa megkeseredett, pókhálós lyukú vénlány fogja minden oldalról megtámogatni a felvetésedet? Ha te csak simán "hímnemnű egyedeknek" nézed őket, ne is csodálkozz, ha nem találsz normálisat. De amúgy is túl mesterkélt ez a stílus; úgy látom, hogy te minden hozzád intézett kritikára csendes, de a maga módján mégis csak ordító arroganciával válaszolsz, mintegy kérdésessé teszed, hogy mernek neked egyáltalán ellent mondani? Talán ezért (sem) találsz normális férfit, ez eszedbe jutott már?

33/N

2010. febr. 5. 15:48
 38/50 anonim ***** válasza:
nagyon tetszik 16/f-nek a hozzászólása, és teljes mértékben igaza van mivel én is még a fiatalok körébe tartozom én is tapasztalom azokat, amiket leírt. Én sem szeretem a sok emost, pózer piscákat, sokszor már metroszexuális srácokat, és akkor még engem néznek hülyének hogy nem vagyok beszívva/fújva/lőve/baszva minden hétvégén..nem is értem az egészet
2010. febr. 5. 16:15
 39/50 A kérdező kommentje:
15:48 Te láttál válaszokat? Irtó jó szemed lehet. Gondolom parapszichológus is vagy, vagy csak szimplán előítéletes, hogy meg tudod állapítani néhány mondatból, hogy ki milyen ember. Őszintén sajnálom, hogy ennyi idősen sem látod a lényeget. De ne félj, még előtted az élet.
2010. febr. 5. 17:29
 40/50 anonim válasza:
Drága kérdező, para nem vagyok, mert nincs mitől, a pszichológiai ismeretek viszont a munkám egyik fő velejárója. (Ha majd egyszer súlyos lelki trauma ér, ki tudja, talán pont én leszek az akihez eljössz). Azon véleményemet tehát, miszerint az útkeresésed nem jó felé halad, és az emberek általad való megítélésében alapvető hibák sorozatát véted - ez lehet egyfelől tudatos kihívás, ahogy figyeled a reakciókat, és mérlegeled a rá adható válaszokat, hogy aztán így bizonyísd elsősorban saját magad előtt a saját igazadat, majd mások előtt a feltétlen éleslátásodat, de lehet akár egy feltétlen tudatalatti beidegződés, a korábbi negatív élmények meghatározó befolyása miatt - továbbra is állításként tartom fenn.
2010. febr. 5. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!