Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közismert, hogy ha egy nő azt mondja "talán", az valójában igent jelent. A női "nem" pedig azt hogy talán. Kérdésem: ha egy nő tényleg nemet akar mondani, akkor milyen szót hasznlaljon hogy a ferfi is azt értse rajta?
Én ffiként abból indulok ki, hogy evolúciós okoknál fogva a nők először akkor is nemet mondanak, ha még azt akarják, hogy a férfi küzdjön, bizonyítson.
#1 és #2: egybehangzó javaslata nagyon tetszik, tényleg nincs lelombozóbb egy nyegle fölényes nemtudom-nál.
Viszont mi van, ha egy férfi a "nem tudom"-ot "talán" veszi?
Ami még eszembe jutott: "majd szólók ha aktuális lesz"? Ez talán erősebb egy sima "nem"-nél
Lányok? nektek mi jön be ha tényleg le akarjátok szerelni a palit egy életre?
Ugyan most már kinőttem ebből és képes vagyok őszintén beszélni, de régebben a talán nálam nemet jelentett.
Ha jóban voltam a sráccal, és nem volt merszem nemet mondani neki, mert nem tetszett, akkor mondtam azt, hogy talán..
Tehát talán = friendzone, mint ahogy előttem is írták. Az igen = igen, a nem = nem.
Nem szoktam játszadozni, kinőttem belőle. És az az igazság, hogy eddig ez bejött a férfiaknál. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!