Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és azalatti férfiakat kérdezném. Kit okoltok amiért az élet így elbánt veletek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 20:57
31/50 anonim válasza:
Tegnap álltam a Keletinél a buszmegállóban és eszembe jutottak ezek a kérdések. Körbenéztem egy és egy rakat 160 cm körüli lány láttam. Szépeket, átlagosakat.
Jó az más kérdés, hogy lehet foglaltak stb.
32/50 anonim válasza:
És 170 cm feletti férfiak, illetve alatti és feletti nőktől miért nem kérdezed? Nem értem. O.o
34/50 anonim válasza:
Szerintem nem olyan gáz. Én csaj vagyok és nem zavar, ha egy pasi egymagas velem vagy egy picit alacsonyabb nálam. Az ilyenek úgy sem 2 méteres csajt választanak. Azért van 170 cm alatti csajokból is választék.
De sokkal fontosabb dolgok is vannak attól hogy mekorra.
35/50 anonim válasza:
Akinek kicsi farka van, annak szerintem több oka van panaszkodni, mint aki alacsony
Szívesen elcserelném a 190+-os magasságomat 170-re 30%-kal nagyobb farokért
A magasságomtól egy nőnek se lesz orgazmusa
36/50 anonim válasza:
gondolom te írtad ki a "gyermektestben ragadtatok" verzióját is ennek a kérdésnek, ritka egy elmebeteg állat lehetsz
37/50 anonim válasza:
azon meg meg sem lepődök, hogy minden regisztrációdat kibaxák, te gyagyás
39/50 anonim válasza:
“kismellū nōk, kit okoltok...??”......
40/50 anonim válasza:
És te kérdező , kit okolsz a hülyeséged miatt ? A 170 alazzi férfiakat?.....vagy sorost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!