Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randinál miért kell kiábrándítani a másikat azzal, hogy szimpla telefonszám helyett (amit pl. akár Viberrel is lehetne használni) Facebookot kér a lány?
Ezt nem tudom leírni mit vált ki belőlem. Nekem már nincs Facebookom mert rühellem! Ott a telefonszám, meg a Viber vagy Skype, nem ezek nincsenek, nem jók, Facebook kell.
Ha már meghallom egy lány szájából hogy Facebook, az olyan mintha azt szeretné, hogy kérjem meg a kezét, szó szerint menekülési kényszer tör rám.
Tekintve, hogy a Viber eddig 4 igen drága telefont sütött ki a családban, a Skype pedig mióta MS termék, azóta csak akkor működik, ha akar és annyi hirdetést ad ki, hogy szétba...sz az ideg.. nekem gmail-em és FB-om van, mert az legalább működik! Nem kell megadni az adatokat, csak megteheted!, le lehet tiltani a hülyéket és teljesen értelmesen beállítható!
Iktasd ki, ami nem érdekel és máris letisztult, teljesen jó! :)
Amúgy én is lekoccolnám, ugyanis azért azt adja meg a "fészét", hogy villoghasson azzal, hogy mekkora csodálatos nő, neki van valakije, akit lesz..ar, mert azért fel ne hívd, annyira azért nincs "szeri"! :-D :-D
meg hagyjuk már ez a párkapcsolatban XY-al, megint minek?
totál olyan a facebook számomra, mint akinek nincs élete, nem aakr menni kimozdulni nem akar haverokkal talizni merthogy mindent megtehet ott.
kire tartozik az hogy párkapcsolatban vagyok? az meg főleg hogy kivel? talán 5 emberre a 200 500 és 1000 közül.
Akinek több mint 100 ismerőse van az megint egy hülyeség, az már fityogtatás. olyat minek vesz fel az ember akivel legalább évente 1-et nem dumál?
ez az egész rendszer rossz, és a társadalmat is rossz irányba viszi.
Kérdező!
Valamilyen szinten egyetértek veled,de ez ellen úgyse tudsz semmit tenni.
Ha ennyire zavar akkor randik után kérd el Te a lány telefonszámát,és ne várd míg Ő kéri el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!