Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli csajok hányan vagytok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 15:05
2/11 Katolikus plébános válasza:
Sokan vannak. Hajrá kérdező.
3/11 anonim válasza:
Fogadj meg egy tanácsot: Ne ismerkedj itt!
Egy-egy ismerkedésből csak összetört szivek maradnak..
5/11 anonim válasza:
3-nak igaza van...tapasztalat
Szerintem se itt ismerkedj
6/11 A kérdező kommentje:
Egy próbát meg ér ! Az én szívem törhetetlen !!!
2015. jan. 4. 15:13
8/11 anonim válasza:
az itteni szingli "csajok" többsége unalomból van itt.. és hogy jót szórakozzon a másikon!
9/11 A kérdező kommentje:
vagyok egy páran
2015. jan. 4. 15:16
10/11 anonim válasza:
Osztom a leírtakat. Olyan csajok vannak itt, akik minden kérdéshez leírják, hogy tuti nem vagy csúnya pasi, vagy neki ne fontos a külső, csak a belső. Aztán ha írsz itt egynek (bármelyiknek), az rögtön képet kér, és ha csak kicsit is átlagos vagy (ha csúnya, akkor sírva menekülnek), akkor már nem írnak vissza, holott előtte ők írták, hogy nem a külsőddel van baj, hanem a felfogásoddal, magabiztosságoddal. Álszent nők 99%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!