Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit gondoljak most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit gondoljak most érez irántam valamit vagy nem? L/15

Figyelt kérdés
A Fiú akinek bejön 17 éves lett.. és szilveszterkor közelebb kerültünk egymáshoz és azt mondta hogy szeret azóta is találkoztunk mert egy társasági körben vagyunk és utána elég sok ideig nem volt semmi de most megint sikerült egy szórakozó helyen összejönni.. és mondta a barátjának hogy egyre jobban kezd szeretni és elvileg lányok még nem voltak ilyen hatással rá .. más dolgok miatt ami nem ide tartozik de viszont nem keres hétköznap telefon msn sms semmi most akkor fél Mert az ismerősöm szeirtn csak kavarni akar velem mert ha szeretne akkor keresne és nem tudom mit gondoljak mert kimondta hogy szeret és a barátainak is mondta sőt sokat beszél rollam..
2010. febr. 5. 00:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell hátköznap is keressen. De sajnos az is lehet, hogy csak le akar fektetni. Mér nem kérdezed meg nyíltani? Sokkal egyszerűbb lenne, és megkímélnéd magad a csalódástól. Sztem ha Ő azt mta, hogy szeret, akkor egyáltalán nem ciki rákérdezned olyan dolgokra, amik nem hagynak nyugodni. 19/L
2010. febr. 5. 01:27
 2/2 A kérdező kommentje:
oké köszi akkor erőt evszek magamon és rá kérdezek.:D
2010. febr. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!