Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honan tudjam, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honan tudjam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok?

Az én problémám az lenne,hogy Romániába élek és a búszon láttam egy klasz csajt,csak nem mertem megszólitani mert féltem,hogy nem magyar hanem román.Nem szeretnék magamnak egy román lányt mert .......nehezen tudok kommunikáli velük.

Honnan tudjam,hogy magyar lány?

2010. febr. 4. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:

magyarul kérdezel tőle vmit

ennyi

2010. febr. 4. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
és román és bevág nekem egy akrcot azért az kinos lenne XD
2010. febr. 4. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:

dehogy vág be

max értetlenül néz

2010. febr. 4. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
szólítsd le németül vagy angolul,úgy csak tudtok kommunikálni?!
2010. febr. 4. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyan, ha jó csaj akkor tuti magyar. Egyetlen jó nővel találkoztam eddig aki román volt, de aztán arról is kiderült hogy az anyja magyar.

Különben meg ja, kérdezd meg magyarul hogy te is x helyre utazol? Ha bután néz nem érti úgysem, ha meg magyarul tud válaszolni máris nincsenek kommunikációs problémák.

Esetleg nézd meg röhög-e egy tetszőleges oláh viccen, ha igen nincs gáz, ha hívja a három díjbirkózó bátyját akkor román volt aki tud magyarul is. Így jártál.

2010. febr. 4. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
egy 9mm van a taskamba ugyhogy johetnek nyugottan
2010. febr. 4. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
vegyél elő egy magyar könyvet és figyeld a reakcióit. egy nagyobb könyvet, hogy lássa a címet és a szöveget. vagy motyogd azt hogy gyorsabban vagy valahogy kritizáld a sofőrt mindkét nyelven és majd mindjárt meglátja milyen kozmopolita vagy vaze:)
2010. febr. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!