Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak? Bővebben lennt
Gondolom van köztetek pár olyan, akinek hha megtetszik vki, egyből rákeres iwiwen-myvipen, és még ha nem is ismeri, akk megjelöli ismerősként aztán aggódik órákat h vajon visszajelöl-e az illető vagy sem ... :$ :D
Nos, énis szoktam, vissza is jelölnek a fiuk, de tényleg az a baj h nem ismerjük egymást, és hha jönnek velem szembe a suli folyóson akkor zavarba jövök, mert csak bámulnak a képembe, és én sem tudom hogy köszönjek nekik ilyenkor vagy mi legyen ... kínos kissé, főleg h egyértelmű h azért jelölöm meg őket mert tetszenek :S
Szval a kérdés adott, hha visszaigazol ismeretlenül nektek a fiu/lány és aztán összefutottok vele, hogy reagáltok?
nincs se iwiwem,se myvipen,nem is volt,nem is lessz,lehet ezért nem kérdezek ilyet.de egyértelműen leszólítom ha akarok tőle vmit.
23/ff
Keress meg engem valamelyik oldalon, és akkor nem kell órákat izgulnod, hogy mikor jelöl vissza az illető (9-24 között valószínű 10 percen belül)
Utána a köszönés egy szia mindkettőnk részéről, ha szimpatikus vagy, puszit is adhatsz. Aztán kicsit beszélgetünk, és egy darabig nem kell jelölgetned senkit, és aggódni a visszajelölések miatt, meg hogy mit köszönj, köszönj-e :)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!