Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szólítsam le, ha állandóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsam le, ha állandóan csordában mászkál (fiú)?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki tetszik, egy iskolába járunk, egy tábor alatt eléggé összemelegedtünk, viszont így azóta nagyon keveset tudunk beszélni. Ő mindig a barátaival mászkál, meg én is, így egyikőnk se megy oda a másikhoz. (Ha elmegyünk egymás mellett végig mosolyogva bámulunk a másik szemébe meg köszönünk.)

Szeretném megtudni, hogy akar e valamit, vagy legalább beszélni szeretnék vele..

De így, hogy tizen körülveszik hogy menjek oda hozzá?

2010. febr. 4. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak van valamikor egyedül is, nem? A 'csordából' viszont ne szakítsd ki, mert akkor tuti cikznének titeket. Good luck!;)
2010. febr. 4. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem vedd fel msnre...bár elég nehéz ügy, ez is csak akkor megy, ha bátor vagy, és találkozót is megbeszélhettek..ha pedig mikor a bandájával van, biztosan nem fog odajönni, haverok meg nézik, h csajozik..na biztos nem tesz ilyet, gondolom te sem...meg kell próbálni más utat találni a kapcsolatteremtésre..esetleg érdeklődj utána ismerőseitől ,h tetszel e neki
 3/10 anonim ***** válasza:
amikor kevesebben vannak körülötte szólj oda h mizujs rég beszéltünk :D ne legyetek már lámák fiatalok...mitől félsz megesznek a többiek? :D
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem menj oda a csoporthoz, barátkozz meg a haverjaival is, és ha velük is jóba leszel akkor már nem kell aggódnod,h kibeszélnek titeket stb.
2010. febr. 4. 20:54
 5/10 A kérdező kommentje:

"amikor kevesebben vannak körülötte szólj oda h mizujs rég beszéltünk :D"

ezt múltkor eljátszottam, vagyis ilyesmit, szegény úgy megdöbbent köpni nyelni alig tudott :D végülis nyökögött valamit de ... :)

első: mi tetszik ennyire? :P

2010. febr. 4. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
myviepn vagy iwiwen nincs fent? ott írhatnál neki hogy felvennéd msnre esetleg...
2010. febr. 10. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
na kérlek szépen.. velem is ugyanez van . van egy pasi akivel nagyon jóban voltam, iszonyúan tetszünk egymásnak, de ő mindíg (mikor suli vann) a bandájával van, bár az emberek akik körül veszik, nagyon jófejek és jóban is vagyok velük. szóval én ennyiben jobb helyzetben vagyok mint te, de ne aggódj csak csinálj annyit hogy összehaverkodsz a barátival és aztán nem kell félned attól hogy kiszakítod a bandájából de mégis közelebb kerülhetsz álmaid pasijához! Good szerencsét..
2010. febr. 10. 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:
MSN? vagy pedig ....figyi haverjaim elött rohattul nem ciki ha kiszólít egy csaj
2010. febr. 10. 19:53
 9/10 anonim válasza:
Vedd fel msn-re mindenképp vagy ha már fönt van akkor írj neki sokat h mizu ienek :D hány éves vagy ?
2010. febr. 10. 22:29
 10/10 A kérdező kommentje:

én 16 ő 18:) köszi a válaszokat..

egyébként úgy nagyjából ismerem a barátait, meg akikkel menni szokott, és most be is jelöltem myvipen... :)

2010. febr. 12. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!