Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kezdjem mégegyszter?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdjem mégegyszter?

Figyelt kérdés
N a szóval jártam egy lánnyal egy fél éve. úgy megcsalt hogy azt el se lehet mondani most járni akar velem. úgyra kezdjem??(már nem szeretem annyira)
2010. febr. 4. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:

fiam akkor minek akarsz vele ossze jonni?

amugy meg sztem nem erdemes...

bar ha o kezdemenyezne...

de akkor is benned lene, h vajon mikor csal meg..

ennek meg nincs sok ertelme

2010. febr. 4. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:

"úgy megcsalt hogy azt el se lehet mondani ... már nem szeretem annyira"

Miért is akarod újrakezdeni?

2010. febr. 4. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:
mer belül még valami ott van
2010. febr. 4. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:
de azért kösz
 5/7 anonim ***** válasza:
ha nem szereted, ne. ha szereted igen...
 6/7 anonim ***** válasza:
az belül semmi, igyál meg egy pár pohár bort, és rájössz az igazságra. Borban az igazság.
2010. febr. 4. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
hát ne mi döntsünk már helyetted. ahogy érzed. ha akarod akkor igen ha nem akkor nem. egyébként se hiszem hogy ha akarod és azt mondják hogy ne akkor nemet fogsz mondani
2010. febr. 4. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!